În prima ediţie Politică şi delicateţuri a lunii noiembrie, Mircea Dinescu a gătit feluri de mâncare inedite, pe bază de dovleac, alături de Toni Grecu.
Mircea Dinescu ne-a invitat, duminică, 6 noiembrie, să râdem cu poftă alături de cel mai „sobru” membru al grupului Divertis. Prima reţetă cu care poetul a hotărât să-şi impresioneze musafirul a fost una pe care nu a mai făcut-o niciodată - dovleac prăjit.
Dovleac prăjit
- ½ dovleac
- ulei
- roșii cherry
- brânză rasă
***
Pentru felul al doilea, Dinescu a pregătit rulouri de ştevie, o altă legumă stranie pentru Toni Grecu.
Rulouri de ștevie
- frunze de ștevie
- macrou
- ardei copt
- roșii cherry
- capere
- zeamă de portocală
- dulceață de ardei iute
- sare, piper roșu
- făină
***
Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.
Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!