loader
Foto

Galerie foto

Povestea lui Cole Porter, duminică la TVR 1

Pe 4 octombrie, de la 23.10, nu rataţi povestea vieţii şi carierei compozitorului american Cole Porter!

 

Night and Day, It's De-lovely sau In the Still of the Night, melodii devenite legendare, aparţin compozitorului Cole Porter. În filmul muzical Povestea lui Cole Porter, pe care TVR 1 îl difuzează duminică, 4 octombrie, trecutul celebrului compozitor american prinde viaţă pe ecran ca într-un spectacol de proporţii. Momentele de glorie şi relaţia fascinantă, dar complicată, cu soţia sa Linda compun povestea vieţii şi a carierei celebrului compozitor american Cole Porter.

(w882)

Actorul Kevin Kline, care îl jocă în film pe Cole Porter, a interpretat la pian personal scenele în care personajul său trebuia să cânte la pian. De altfel, cea mai mare parte a interpretărilor din film au fost înregistrate chiar pe platourile de filmare.

(w882)

Actriţa Ashley Judd nu a fost iniţial distribuită de producătorii şi regizorul filmului deoarece aceştia considerau că este mult peste bugetul lor. Dar impresarul actriţei i-a contactat şi i-a informat că Ashley Judd era interesată să o interpreteze pe Linda.

Adevărata Linda Porter era mai mare decât Cole Porter, dar Ashley Judd este cu 21 de ani mai tânără decât Kevin Kline.

Filmul a obţinut două nominalizări la Globul de Aur – pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, precum şi o nominalizare la premiul Grammy pentru cea mai bună coloană sonoră.

 

 
FCSB, început în forţă în Europa League

FCSB, început în forţă în Europa League

publicat: Vineri, 27 Septembrie 2024

Campioana României FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din Europa ...

Tatiana Ernuțeanu: despre statutul de poet și publicist în România

Licențiată în filologie și comunicare, Tatiana Ernuțeanu a intersectat conceptul creativ cu scrisul, la scurt timp după finalizarea studiilor, ...

Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...