loader
Foto

Paul Surugiu-Fuego dă startul sezonului cu numărul 13 „Drag de România mea!”

PROMO

Așteptarea a luat sfârșit! Începe sezonul cu numărul 13 al emisiunii „Drag de România mea!”. Moderată de peste șase ani de artistul Paul Surugiu Fuego, la TVR 2, „Drag de România mea!” își mută premiera sâmbăta, de la ora 20:00, iar reluarea va fi difuzată duminică, pe tronsonul deja cunoscut, de la ora 15:00.

 

Şi în acest sezon, echipa „Drag de România mea!” a pregătit ediţii captivante, cu muzică de calitate, mega confruntări între artiști, întrebări şi jocuri – un test pentru artiștii talentaţi, capabili de a cânta orice gen muzical şi mai ales live!

În sezonul cu numărul 13 ”Drag de România mea!”, Paul Surugiu-Fuego promite gale pline de umor şi va aduce în faţa telespectatorilor artişti fără complexe, care strălucesc indiferent de ipostază, oferind telespectatorilor muzică românească din toate genurile, fie ca vorbim de pop, folk sau vastul folclor.

(w882) Drag de Ro

Nu vor lipsi baletul emisiunii și nici trupa Supermarket, care va acompania live toți invitații. Cel de-al 13- lea sezon al emisiunii se va difuza până în luna ianuarie şi va cuprinde trei super-concerte marca Paul Surugiu-Fuego în premieră, toate desfășurate în 2024, alături de invitați speciali.

Este deja o tradiţie, Paul Surugiu-Fuego va împodobi bradul într-o ediție de colecție "Drag de România mea!” în ziua de Crăciun și pregăteşte cel mai decent și elegant Revelion muzical la TVR 2, cu piese din anii 70 şi până azi, într-o petrecere maraton de aproape 5 ore, cu peste 30 de artiști invitaţi.

Galele „Drag de România mea!”, una dintre cele mai longevive emisiuni de divertisment a Televiziunii Române, care nu a avut întreruperi în ultimii șase ani, a premiat peste 500 de mari personalități ale României şi a fost recunoscută şi premiată cu mai multe trofee pentru cea mai bună și cea mai curată emisiune de divertisment de pe piaţa media autohtonă.

(w882) Drag de Ro

6 artişti invitaţi în Prima Gală „Drag de România mea!”

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:00, la TVR 2 (în reluare duminică, de la ora 15:00), șase artiști invitați vor face super- show alături de Paul Surugiu- Fuego și vor aduce un omagiu artiştilor plecați prematur.

Astfel, cele două echipe sunt formate din: trei artiste îndrăgite ale Muzicii ușoare, Sanda Ladoşi, Alina Sorescu și Silvia Dumitrescu şi interpreţii din echipa Folclorului, care au în comun, pe lângă susţinerea şi aprecierea publicului, faptul că sunt manageri culturali ai unor centre județe de cultură importante - Liliana Laichici, manager al Centrului de Cultură și Artă TIMIȘ, Adriana Irimieș, manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj și Daniel Trifu, manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița.

Invitaţii vor interpreta melodii şi refrene celebre, vor schimba stilul muzical, vor aduce buna-dispoziţie și vor demonstra de ce-i frumoasă muzica românească.

Nu ratați: „Drag de România mea!”, sâmbăta, de la ora 20:00, iar reluarea va fi difuzată duminică, pe tronsonul deja cunoscut, de la ora 15:00.

 
Marina Almăşan iese în stradă în noul sezon „Rivalii”

Marina Almăşan şi Dan Helciug sunt gata de cel de-al patrulea sezon „Rivalii”! Emisiunea TVR 2, concepută ca o competiţie a sexelor, se anunţă ...

”Dialoguri academice” cu profesorul de neuroştiinţe şi fiziologie Alexandru Babeș

Cel de-al patrulea sezon  ”Dialoguri academice” continuă la TVR Cultural duminică, 27 octombrie, de la ora 13:00, cu dialogul dintre ...

Musicalul „Bună seara, domnule Wilde”

Musicalul „Bună seara, domnule Wilde”

publicat: Marţi, 22 Octombrie 2024

Comedia muzicală se bucură de o distribuție de excepție: Ștefan Iordache - John Worthing; Emil Hossu - Algernon Moncrieff; Carmen Stănescu - ...