loader
Foto

O colaborare muzicală de nota 10, în emisiunea Marinei Almăşan | VIDEO

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 15:00, în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, telespectatorii TVR 2 au fost întâmpinaţi de o armată de artiști-prichindei care au interpretat melodii în primă audiție.

 

Pe Marina Almășan și compozitorul Mihai Alexandru îi leagă o veche prietenie, iar din ultima lor colaborare a rezultat un CD cu cântece pentru copii: “10 cântece de 10!”, pe versurile Marinei Almăşan.

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 15:00, în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, telespectatorii TVR 2 au fost întâmpinaţi de o armată de artiști-prichindei, veniți din toată țara, care vor interpreta melodii în primă audiție. În studioul TVR decorat cu baloane, alături de gazda emisiunii au fost Magicianul Teo, care și-a surprins fanii cu un show plin de culoare, dar şi alţi copii-campioni din diferite domenii de activitate, ne-au povestit despre performanțele lor extraordinare.

(w882)

În show-ul de sâmbâtă al Marinei Almăşan au fost invitate și vedete în postura de părinți. Printre acestea, Flori Constantinescu, prezentatoarea care ne aduce Meteo la TVR 1 şi care a venit la „Femei de 10, Bărbaţi de 10” alături de cei doi băieţi ai săi.

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...