loader
Foto

Ne vedem la TVR cu Ionuţ Iftimoaie

Vedeta K1 intră în „ring” cu gânduri paşnice, alături de Marina Almăşan şi mulţi invitaţi surpriză, pe 20 mai, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

Partea I și partea a II-a ale ediției sunt disponibile online pe TVR+.

Fascinat de luptele K1 şi de filmele cu Bruce Lee încă de mic copil, invitatul Marinei Almăşan de vinerea aceasta obişnuia să se antreneze pe ascuns, în subsolul casei. La 16 ani, şi-a încercat norocul la o sala de box, pentru un antrenament profesionist, fiind însă refuzat din cauza vârstei prea mari pentru un „începător”. Eşecul nu l-a descurajat, însă, astfel că, la finalul liceului, pleca în Italia să înceapă o nouă viaţă şi să-şi continue visul de a boxa. Câţiva ani mai târziu, devenea campion al Italiei la kickboxing, făcând senzaţie în lume prin felul său de a lupta. Întors în ţară, Ionuţ Iftimoaie şi-a câştigat locul meritat în lumea sportului, câştigând numeroase competiţii de K1 şi devenind campion naţional Local Kombat. Vineri după-amiază, Ionuţ Iftimoaie pune mănuşile în cui şi vine la întâlnirea cu Marina Almăşan şi invitaţii ei la Ne vedem la TVR, emisiune difuzată în direct, de la 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

În platoul emisiunii se vor afla, ca de obicei, oameni dragi ai luptătorului, ale căror vieţi sau cariere s-au intersectat, într-un mod frumos şi neaşteptat, cu parcursul lui Ionuţ Iftimoaie: colaboratori, colegi, prieteni, dar şi membri ai familiei – soţia şi copiii lui. De asemenea, vor fi prezenţi promotorul lui, Eduard Irimia, celebrul antrenor de culturism Florin Uceanu, precum şi campioana mondială de K1 Cristina Mongol Stancu, absolventă de... Teologie şi pictor de icoane. Ca de obicei, acestora li se vor alătura şi alţi invitaţi surpriză.

Telespectatorii vor descoperi, cu acest prilej, secrete din viaţa campionului, vor afla care sunt pasiunile şi preocupările sale în afara ringului. Ba mai mult, vom vedea cum se descurcă vedeta la... cratiţă! Marina Almăşan a descoperit câteva dintre talentele ascunse ale luptătorului şi îl va provoca să gătească, în direct, cele mai delicioase fructe de mare! Nu vor lipsi imaginile de arhivă, poze din copilăria sa şi mesaje emoţionante de la cei care i-au ghidat primii paşi în viaţă. Ciro de Luca şi Lucia Dumitrescu vor completa cu note muzicale întâlnirea de vineri, alături de trupa emisiunii, Emy Drăgoi Band.

(w882) Marina Alm

Timp de două ore, săptămânal, Marina Almăşan invită în studioul Ne vedem la TVR oameni de succes ai ţării - profesori, actori, medici, sportivi etc., într-o emisiune relaxantă, amuzantă şi, pe alocuri, emoţionantă. Ne vedem la TVR poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

foto Ionuţ Iftimoaie: facebook.com

 
”Călător de meserie”, în județul Mureș

”Călător de meserie”, în județul Mureș

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne hrăni sufletul și de a ne extinde orizontul. Acceptați provocarea acestei aventuri care să vă aducă ...

Angela Avram: „Pentru noi, sărbătorile şi tradiţiile au fost întotdeauna în familie”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.