loader
Foto

Meciurile Ligii Naţionale de Handbal, în direct la TVR 2 și TVR HD

Sâmbătă și duminică, telespectatorii se vor bucura în direct de partide așteptate din handbalul masculin și cel feminin.

 

La sfârșit de săptămână, handbalul este sport național, iar telespectatorii TVR 2 și TVR HD vor putea urmări, în direct, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16.00, un meci din Liga Națională Masculină. La Constanța, AHC Dobrogea Sud întâlnește CSM Făgăraş, într-o partidă din Liga Naţională, în etapa cu numărul 9.

Bătălia pentru primele locuri în Liga Națională de handbal feminin continuă duminică, 5 noiembrie, la Slobozia. De la ora 11.00, telespectatorii TVR 2 și TVR HD vor urmări în direct, un meci din etapa a opta: partida dintre HCM Slobozia și SCM Craiova, una dintre echipele candidate să încheie pe locul secund noul sezon. Ambele meciuri vor fi comentate de Dragoș Bocănaciu.

„Cu noul antrenor pe bancă, Gheorghe Covaciu, Slobozia dă semne de revenire. După două victorii în campionat, urmează un test dificil cu Craiova, una dintre candidatele serioase la cea de-a doua poziție în Liga Națională,” a spus Dragoș Bocanaciu.

Foto: Agerpres

 
“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

Primele dovezi că omul se împodobea, vin de acum zeci de mii de ani, pe când bijuteriile erau șiraguri de scoici, de dinți de animale, ...

Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

O nouă ediție ”Investiți în România!” dedicată patrimoniului național vă așteaptă pe TVR Internațional, marți, 24 septembrie, de la ora 21:00.