loader
Foto

Galerie foto

Meciuri din etapa XXII-a a Ligii Zimbrilor, la TVR

Partidele H.C. Dobrogea Sud - CSM Focşani şi Poli Timişoara - CSM Bucureşti sunt în direct la TVR 1 şi TVR Moldov s âmbătă şi duminică, 11 şi 12 martie, de la ora 16.00.

 

Liga Zimbrilor se apropie de play-off. TVR 1 şi TVR Moldova oferă telespectatorilor în weekend două meciuri importante din etapa a XXII-a.

La Constanţa, nou promovata Dobrogea Sud încearcă să revină în lupta pentru medalii şi să urce în primele trei poziţii până la finalul sezonului regulat. Adversara ei este CSM Focşani, locul 11, un adversar incomod, bătăios, care joacă fără presiune şi care a produs multe surprize în campionat. Partida H.C. Dobrogea Sud - CSM Focşani este în direct pe 11 martie, de la ora 16.00, la TVR 1 şi TVR Moldova, cu comentariul lui Dragoş Cojocaru.

(w882)

Duminică, în Banat, este un mare derby al campionatului: Poli Timişoara - CSM Bucureşti, un duel de 5 stele, între echipele care au terminat sezonul trecut pe locurile 3, respectiv 2. „Este un meci care se anunţă pe viaţă şi pe moarte şi care va aduce faţă în faţă nu mai puţin de 14 jucători şi antrenori din spatiul ex-iugoslav. Meciul de handbal Poli Timişoara - CSM Bucureşti, tot din etapa a XXII-a a Ligii Naţionale, este în direct la TVR 1 şi TVR Moldova, duminică, 12 martie, de la ora ora 16.00. Comentează: Florin Mihoc.

(w882)

Din toamna 2016, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

 

Credit foto: Cuget liber; bucuresteni.ro

 

 

 
Violonistul Emanuel Silaghi: despre specificul muzicii și dansului codrenesc

Săptămâna trecută am aflat de la etnologul Laura Melinda Tătăran despre un obicei stravechi codrenesc: " mărsu ' pă digănie". În ...

“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

Primele dovezi că omul se împodobea, vin de acum zeci de mii de ani, pe când bijuteriile erau șiraguri de scoici, de dinți de animale, ...