loader
Foto

Meciul amical de handbal Portugalia - România, la TVR HD și TVR 2

TVR transmite al doilea meci din dubla amicală cu Portugalia a naționalei de seniori a României în direct pe canalul TVR HD, astăzi, de la ora 23.00 și sâmbătă, de la ora 11.00, la TVR 2.

 

TVR  va transmite cel de-al doilea meci din dubla amicală cu Portugalia a naționalei de seniori a României în direct pe canalul TVR HD, vineri, 27 octombrie, de la ora 23:00.

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11.00, fanii naționalei de handbal vor putea urmări înregistrarea partidei Portugalia – România, la TVR 2. Meciul amical va fi comentat de Dragos Cojocaru. Producator Cristian Oprean.

Naționala de seniori a României a susținut primul meci amical, din cele două programate cu lusitanii, miercuri, 25 octombrie, la Moimenta da Beira, în fața a 1.500 de spectatori. Reprezentativa Portugaliei a învins în primul amical, cu scorul de 25-24.

 
“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

Primele dovezi că omul se împodobea, vin de acum zeci de mii de ani, pe când bijuteriile erau șiraguri de scoici, de dinți de animale, ...

Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

O nouă ediție ”Investiți în România!” dedicată patrimoniului național vă așteaptă pe TVR Internațional, marți, 24 septembrie, de la ora 21:00.