loader
Foto

„Matinalii”... muzicali de la TVR 1

Oana Dobrescu şi Radu Tudor au înregistrat un colind pentru telespectatorii TVR

 

Pentru că echipa Telejurnalului matinal de la TVR 1 va intra într-o scurtă vacanţă, cei doi prezentatori care ne dau întâlnire la ora 7.00 în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, s-au gândit să lase publicului o urare de sărbători. Aşa că Oana Dobrescu şi Radu Tudor le-au pregătit o surpriză celor care se trezesc alături de ei.

Şi nu este vorba de orice surpriză, ci de una... muzicală. Oana a scris versurile, adaptându-le la întâlnirile „matinalilor” de fiecare zi cu telespectatorii. Apoi au ales coloana sonoră – jucăuşul „Jingle Bells”. Iar de la apariţia ideii şi până la concretizarea ei nu a mai fost decât un pas. Sau doi.

Primul a constat în înregistrarea piesei, în Studioul Muzical al Televiziunii Române, unde Oana şi Radu s-au bucurat de sprijinul total al regizorului muzical Gabriel Scîrleţ. Apoi a urmat înregistrarea video, pentru care le-a sărit în ajutor nimeni altul decât Dan Manoliu.

Iată ce a ieşit

Mai multe poze găsiţi pe pagina de Facebook TVR1

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...