loader
Foto

Galerie foto

Matei Căbunea – „Erou la 14 ani”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 27 septembrie, de la ora 18.30, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă două noi reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii timp de o săptămână.

 

Matei Căbunea este cel mai tânăr erou al campaniei noastre! Un copil de 14 ani devenit super-erou, în secunda în care, fără cea mai mică urmă de ezitare, a ales să sară în ajutor prietenului său, atunci când totul părea pierdut!

O zi frumoasă de vară ar fi putut să aibă un final tragic dacă micul nostru supererou nu ar fi avut prezență de spirit și nu și-ar fi salvat cel mai bun prieten de la înec. Deși avea mâna ruptă, Matei și-a smuls ghipsul de pe braț, a sărit în apă fără ezitare și l-a readus pe mal pe amicul său.

(w882) B_2024_SEP

Matei Căbunea este propunerea Televiziunii Române pentru titlul de „Omul anului” de vineri, 27 septembrie. Îl cunoaştem de la ora 18.30, în primul episod al noului sezon al campaniei TVR ce caută eroii dintre noi. „Erou la 14 ani” este titlul reportajului care ne spune povestea lui. Despre emoţionanta lui poveste discută, în studio, moderatorii Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci şi cei doi invitaţi ai ediţiei, actriţa Monica Davidescu şi sociologul Gelu Duminică.

(w882) B_2024_SEP

***

După ce, în primăvară, am aflat 20 de poveşti incredibile şi i-am cunoscut pe protagoniştii acestora, alți 20 de eroi vor fi prezentați în sezonul de toamnă al campaniei „Omul anului”. Începând din 27 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18.30, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă noi portrete ale campaniei: oameni-poveste și întâmplări impresionante, oameni care inspiră și care devin adevărate modele pentru comunitățile lor. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, pot transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

 

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...