loader
Foto

Galerie foto

Marina Almăşan iese în stradă în noul sezon „Rivalii”

PROMO

Marina Almăşan şi Dan Helciug sunt gata de cel de-al patrulea sezon „Rivalii”! Emisiunea TVR 2, concepută ca o competiţie a sexelor, se anunţă plină de contradicţii pe teme de actualitate şi cu mai multă interactivitate. Show-ul cu public „Rivalii” îşi mută premiera vinerea, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct.

 

Dezbaterile din fiecare ediţie "Rivalii" sunt de mare interes pentru telespectatori, mai ales că disputa dintre sexe porneşte de la evenimentele din viața de zi cu zi, incluzând comentarea unor ştiri „ale zilei”, întâmplate cu precădere în sfera mondenă. În cel de-al patrulea sezon, „Rivalii” anunţă noutăţi: în fiecare ediție vor fi difuzate sondaje de opinie hazlii, realizate pe străzile Capitalei... de Marina Almăşan.

„După trei decenii de la primele mele ieșiri în stradă (care îl fascinau pe șeful meu de atunci, Mihai Tatulici), am decis să reiau „ieșirile în stradă”! Contactul cu omul de pe stradă este plin de revelații și mă bucură foarte mult. De fapt, este și unul din beneficiile transmisiei în direct: faptul că vom putea intra în direct cu telespectatorii, să-i descoperim acasă la ei, urmărindu-ne emisiunea. Am și făcut primul sondaj de opinie, duminica trecută, în Obor, când încă era cald afară. Întrebarea a fost una simplă de tot: „Cine muncește mai mult în casă: femeia sau bărbatul?” Vineri veți vedea care este părerea “străzii”!”, a spus Marina Almăşan.

Show cu public, conceput ca un dialog al sexelor pe teme diverse, emisiunea „Rivalii” ne ajută să identificam modul diferit (sau, uneori, identic) în care bărbaţii și femeile văd lucrurile. Ca şi în sezonul precedent, invitaţii sunt vedete din domenii diferite, alături de persoane obişnuite a căror experienţă poate fi un exemplu de urmat. Nu vor lipsi momentele artistice, oferite de invitați sau de către invitați-surpriză.

Toţi cei prezenţi în studiul TVR, invitații, moderatorii şi chiar publicul, se vor putea implica în dezbaterile dintre cele două echipe, cea a femeilor şi cea a bărbaţilor, iar căpitanii de echipă, Costin și Raluca, comoderatori, vor ține legătura cu telespectatorii prin WhatsApp Web sau Skype.

Echipei „Rivalii” i se adaugă şi Matei Stănculescu, charismaticul psiholog care, acum 20 de ani, a avut prima sa apariţie televizată alături de Marina Almăşan în emisiunea „Oala sub presiune”. Matei Stănculescu va analiza psihologic „concurenții”, va emite verdicte, va corecta opiniile greșite și va formula propriile teste de verificare a modului de a gândi al celor două sexe.

Vineri, 25 octombrie, de la ora 20:00, tema debutului de sezon -  „Cine munceşte cel mai mult în familia românului: femeia sau bărbatul?”. Invitaţii Marinei Almăşan şi ai lui Dan Helciug sunt  Matei Stanculescu, Radu Gheorghe, Ramona Bădescu, Alexandru Ilinca, Camelia-Vasile Săbşdean, DJ Stelian, Oana Ioniţă şi trupa ei de dans. Momentele artisitice vor fi susţinute de DJ Stelia, Radu Gheorghe şi Mariana Ionescu-Capitănescu.

Şi pentru că emisiunea „Rivalii” se bazează pe un dialog al sexelor, i-am provocat pe Marina Almăşan şi Dan Helciug la un scurt interviu.

(w882) TVR

Ce îţi este cel mai uşor să treci cu vederea în viața de cuplu? Dar în relația cu cei de la serviciu?

Marina Almăşan: În cuplu, momentan, în viața de cuplu cel mai ușor trec cu vederea…absența cuplului!

Dan Helciug: În relația de cuplu trec cu vederea toate problemele. De obicei le rezolvăm cu o... vacanță. Nu am probleme cu ai mei colegi.

Gelozia este o boala care, într-o mai mică sau mai mare măsură, ne afectează pe toți. Care este cel mai deplasat gest pe care l-ai făcut din gelozie?

Marina Almăşan: Am fost geloasă candva pe Joan Baez, pe care Victor o aprecia foarte mult și vorbea despre ea toată ziua, deși n-o văzuse decât o singură dată în viață, la o ediție a Festivalului „Om bun”. Nici cu gândul nu avea voie să mă înșele, carevasăzică!

Dan Helciug: Nu sunt gelos. Am încredere în partener (are un cip cu GPS sub piele).

Se spune că bârfa este o preocupare exclusiv feminină. Este adevărat? I-ați auzit vreodată pe bărbați bârfind?

Marina Almăşan: Valeu, și încă cum bârfesc! Evident, noi, femeile, suntem principalul motiv de bârfă masculină. Ce ciudat! Noi, femeile, ne bârfim pe noi, ei, bărbații, ne bârfesc tot pe noi, dar pe ei… cine i-o fi bârfind, oare?!?

Dan Helciug: Bărbații nu bârfesc! Ei doar evaluează corect situația și o comentează într-un mod organizat la o bere... sau mai multe...

„Boys don t cry!” este o expresie foarte cunoscută. Din experienţa voastră, care sunt motivele pentru care plâng bărbaţii?

Marina Almăşan: Atunci cand sunt puși de noi să toace ceapă!

Dan Helciug: Bărbații plâng atunci când nu sunt părăsiți la timpul potrivit... plâng atunci când vin obosiți acasă și nu găsesc masa pusă... etc. Bărbații nu plâng... de fapt... Bărbații au alergii variate atunci când lăcrimează.

Amândoi sunteti părinţi de fata şi băiat. Dacă ar fi să daţi doar câte un sfat pentru fiecare dintre copiii voştri, care ar fi acela?

Marina Almăşan: Același sfat pentru amândoi: să se iubească unul pe celălalt!

Dan Helciug: Nu le dau sfaturi. Le cer sfaturi. Ei sunt mult mai deștepți. Dacă le dau sfaturi și ei greșesc din cauza mea sunt în pericol de a face despăgubiri. Mai bine tac!

(w882) TVR

 
Marina Almăşan iese în stradă în noul sezon „Rivalii”

Marina Almăşan şi Dan Helciug sunt gata de cel de-al patrulea sezon „Rivalii”! Emisiunea TVR 2, concepută ca o competiţie a sexelor, se anunţă ...

”Dialoguri academice” cu profesorul de neuroştiinţe şi fiziologie Alexandru Babeș

Cel de-al patrulea sezon  ”Dialoguri academice” continuă la TVR Cultural duminică, 27 octombrie, de la ora 13:00, cu dialogul dintre ...

Musicalul „Bună seara, domnule Wilde”

Musicalul „Bună seara, domnule Wilde”

publicat: Marţi, 22 Octombrie 2024

Comedia muzicală se bucură de o distribuție de excepție: Ștefan Iordache - John Worthing; Emil Hossu - Algernon Moncrieff; Carmen Stănescu - ...