loader
Foto

Galerie foto

Marian Drăgulescu, un sportiv fără egal la „Reţeaua de idoli”

Aţi fi bănuit că şosetele şi paharele au fost premiile primite de Marian Drăgulescu, în loc de trofee, la primele sale concursuri de gimnastică? Duminică, 3 noiembrie, de la ora 18:00, „Reţeaua de idoli” are un invitat special - Marian Drăgulescu.

 

Considerat a fi cel mai medaliat gimnast român din istorie, la 38 de ani Marian Drăgulescu are asigurat biletul pentru Tokyo 2020, fiind al 50-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de vară, după ce a obţinut biletul pentru finala de la sărituri la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Stuttgart.

(w882)

Dialogul său cu Irina Pacurariu, gazda emisiunii „Reţeaua de idoli”, difuzat la TVR 2 duminică, 3 noiembrie, de la ora 18:00, s-a purtat în sala de gimnastică unde se sportivul se antrenează de 33 de ani. Cu sinceritate şi emoţie, sportivul şi-a amintit de locurile în care a crescut, cum juca fotbal între două maşini, dar şi de primul său trofeu cucerit la gimnastică, un pahar.

„A fost un interviu cald, iar cea mai simpatică dezvăluire a sa e că primele premii au fost pahare şi şosete. Mi-a mărturisit că înca mai are un pahar din cele primite pe podium”, a spus Irina Păcurariu.

(w882)

Tokyo 2020 va fi pentru Marian Drăgulescu cea de-a cincea participare la Jocurile Olimpice, după cele de la Sydney 2000, Atena 2004, Beijing 2008 și Rio 2016. Sportivul are în palmares trei medalii olimpice, toate cucerite în Grecia, un argint la sol și două de bronz, cu echipa și la sărituri.

 
O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Eugen Moritz este artist vizual, prof. univ. dr. la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, Departamentul de Fotografie, Video și ...

Ediție specială FILIT Chișinău

Ediție specială FILIT Chișinău

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere, organizat de Fundația KA-TET, va reuni numeroși prozatori, poeți, traducători, editori, ...

Contribuţiile cercetării şi tehnologiilor în sănătate

Prof. dr. Theo Trandafirescu, specializat în medicină internă, pneumologie și terapie intensivă, face parte din Asociația Medicilor Români din ...