loader
Foto

Luca Valentin, campion la "flair-bartending", fără secrete la Marina Almăşan

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 13.30, Marina Almăşan invită în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10” câţiva români extraordinari.

 

E vorba de Andrei Abrudan, medicul clujean care a fost voluntar într-un spital din Irak, Radu Dinulescu, regizor, dar şi pe Maria Holtzhauser, femeia care a învins cancerul și a învățat să-și coloreze viața frumos. De la Luca Valentin, telespectatorii TVR 2 vor învăţa să facă cele mai populare cocktailuri.

Vă mai amintiţi de Luca Valentin, campionul mondial la "flair – bartending" care transformă prepararea cocktail-urilor într-un adevărat spectacol? Invitatul Marinei Almăşan de sâmbătă, 27 octombrie, în emisiunea „Femei de 10, Barbati de 10” îşi surprinde fanii cu un anunţ: din luna noiembrie, pasionaţii băuturilor sofisticate şi delicioase vor putea afla cum să le prepare urmărind serialul online "3,2,1 Mix with Luca Valentin".

„Am primit cu bucurie invitaţia Marinei Almăşan şi aştept cu nerăbdare să le povestesc telespectatorilor despre competiţiile internaţionale pe care le-am câştigat, dar şi despre noile proiecte de la Exquisite Bar Solutions, agenţia noastră de barmani. O să vă surprind şi cu câteva cockteiluri preparate în platoul emisiunii şi vom vorbi despre câteva dintre secretele profesiei mele”, a spus Luca Valentin.

Întrebat despre băuturile sale preferate, Luca Valentin a mărturisit că exită trei cocktail-uri pe care le încearcă oriunde merge în lume: Negroni, Old Fashioned şi Paloma. „Iar dar ar fi să vorbim şi despre ce băuturi nu recomand... hmmm, sunt băuturile care conţin mult zahăr, pentru că zaharul în combinaţie cu alcoolul îţi produce durerea de cap/ mahmureala de dimineaţă”, a adăugat el.

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 13.30, Marina Almăşan a invitat în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10” câţiva români extraordinari care s-au remarcat în diverse domenii. Pe lângă Luca Valentin, campionul mondial la "flair-bartending", telespectatorii TVR 2 îi vor cunoaşte pe Andrei Abrudan, medicul rezident clujean, în vârstă de 27 de ani, care a fost voluntar timp de trei săptămâni într-un spital din Irak, unde a tratat refugiaţii din Mossul, răniţi de gloanţe sau explozii, pe Radu Dinulescu, regizor, dar şi pe Maria Holtzhauser, femeia care a învins cancerul și a învățat să-și coloreze viața frumos. Alături de Marina Almăşan se vor mai afla artiştii Claudiu Bleonţ, Irina Loghin şi Alexandra Violin.

 
Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

Investiţiile în patrimoniu atrag turiştii

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

O nouă ediție ”Investiți în România!” dedicată patrimoniului național vă așteaptă pe TVR Internațional, marți, 24 septembrie, de la ora 21:00.

Panteonul, gloria Romei

Panteonul, gloria Romei

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

Cel mai complex și bine păstrat monument din Roma, primul de felul său al Antichității, este uimitorul Panteon. Spațiul original, vast și ...

Limba română, credința și tradițiile românești prețuite peste ocean (I)

Un grup de români din Connecticut, hotărâți să mențină vie cultura și tradițiile românești peste ocean, au înființat organizatia non-profit ...