loader
Foto

JO Beijing 2022 – programul transmisiunilor TVR din 18 februarie

Iată ce puteţi urmări la TVR 1 şi TVR 2 vineri, 18 februarie: la TVR 1, bob şi hochei, iar la TVR 2, schi cross şi patinaj artistic. Cei din urmă vor fi cei dintâi. În ultimele două zile de patinaj artistic la Jocurile Olimpice, este rândul perechilor să concureze pentru a-și împlini un vis.

 

Cele mai interesante probe de la Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022 se văd la TVR. Românii sunt conectaţi la ritmul şi frumuseţea sporturilor de iarnă prin intermediul Televiziunii Române, official broadcaster Beijing 2022, care asigură, în acest an, transmisiuni directe şi înregistrări de la Jocurile Olimpice, pe posturile sale principale – TVR 1 şi TVR 2. TVR Moldova este official broadcaster al transmisiunilor pe teritoriul Republicii Moldova.

Cei din urmă vor fi cei dintâi. În ultimele două zile de patinaj artistic la Jocurile Olimpice, este rândul perechilor să concureze pentru a-și împlini un vis.

Vicecampionii olimpici din 2018, Wenjing Sui/Cong Han țintesc aurul la Beijing, dar vor avea un adversar în plus: presiunea unei competiții desfășurate pe teren propriu.

Concurenta va fi acerbă: Comitetul Olimpic Rus trimite pe gheață o trupă completă, în care campionii europeni Evgenia Tarasova/Vladimir Morozov au venit deciși să se lupte pentru aur, după ce în 2018 au ratat de puțin podiumul, dar Anastasia Mishina și Aleksandr Galliamov sunt în plină ascensiune. Anul trecut, la debut, au câștigat titlul Mondial învingându-i, printre alții, pe Sui/Han, iar luna trecută s-au impus la Campionatele Europene de la Talinn.

Spectaculoasă va fi și prezența pe gheață a Vanessei James și a lui Eric Radford care patinează împreună pentru Canada doar de câteva luni. Ea este campioană europeană în 2019 cu Morgan Cipres (au reprezentat Franța), în timp ce el este medaliat cu bronz olimpic în 2018 cu Meagan Duhamel, pentru Canada.

Va fi un spectacol la cel mai înalt nivel în care vor mai evolua Cheng Peng/Yang Jin (CHN), Kirsten Moore-Towers/Michael Marinaro (CAN), Riku Miura/Ryuichi Kihara (JPN), Ashley Cain/Timothy LeDuc (SUA) și Alexa Knierim/Brandon Frazier (SUA).

Competiţia de hochei ne ţine în suspans până în ultimele zile ale ediţiei de iarnă a Jocurilor Olimpice Beijing 2022 iar campioana o vom afla chiar pe 20 februarie, în direct la TVR 1. Deocamdată, vineri, 18 februarie, dis-de-dimineaţă, după ora României (ora 6.10), echipa Finlandei întâlneşte reprezentativa Slovaciei, în semifinala 1 a competiţiei de hochei; iar de la 15.10, vedem semifinala 2, disputată de echipele Rusiei şi Suediei.

Vineri, 18 februarie, urmărim la TVR 1:

11:55 Jocurile Olimpice de iarna Beijing, 2022

* Filler bob

14:00 Bob (F) 2 pers mansa 1

Comentator: Vlad Bucurescu

Transmisiune directă

15:10 Hochei (masc) Semifinala 2

Rusia-Suedia

Comentator: Emil Hossu Longin

Transmisiune directă

0:00 Jocurile Olimpice de iarna Beijing, 2022

3:30 Bob 4 pers mansa 1

Comentator: Vlad Bucurescu

Transmisiune directă

5:05 Bob 4 pers manșa 2

Comentator: Vlad Bucurescu

Transmisiune directă

Vineri, 18 februarie, urmărim la TVR 2:

8:00 Ski cross finala masculin

Comentator: Cristian Mîndru

Transmisiune directa

14:30 Jocurile Olimpice de iarnă, Beijing 2022

* Filler patinaj, bob

14:42 Patinaj artistic perechi (program scurt) grupa 4 (4 perechi)

Comentatori: Monica Bucur, Marius Negrea

Transmisiune directa

15:16 Patinaj artistic perechi (program scurt) grupa 5 (4 perechi)

Comentatori: Monica Bucur, Marius Negrea

Transmisiune directa

17:00 Bob feminin 2 persoane manşa 2 Grecu/Wick

Comentator: Vlad Bucurescu (înregistrare ora 15.30-16.15)

19:10 Patinaj artistic perechi (program scurt)

Comentatori: Monica Bucur, Marius Negrea

Transmisiune directă

 
Concursul Internațional „George Enescu”: TVR Cultural difuzează, în direct de la Ateneul Român, finala la pian

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească duminică, 22 septembrie, de la ora 18.00, finala Secțiunii „Pian” din cadrul Concursului ...

Sirma Granzulea, vocea de aur a aromânilor

Sirma Granzulea, vocea de aur a aromânilor

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Cu ocazia aniversării sale, aducem un omagiu uneia dintre cele mai apreciate voci ale cântecului aromân, recunoscută pentru contribuția sa la ...

Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...