loader
Foto

Galerie foto

Informează-te „La Fix”, doar pe TVR 2

Toate informaţiile şi sfaturile de care aveţi zilnic nevoie vă sunt aduse, de luni până vineri, de la ora 11.00, de echipa emisiunii La fix. La TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și strânsa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă o „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătoarea.

Prima zi a săptămânii vorbim despre Casă şi familie, alături de moderatoarea Măriuca Mihăilescu. Pentru 16 mai, aflăm cum tehnologia poate veni în folosul gospodinelor, la noul eveniment TechWeek Bucharest, descoperim ultimele noutăţi şi invenţii de la concursul organizat de British Council – Fame Lab, iar dacă tot vine vara, aflăm câteva soluţii ingenioase pentru amenajarea unei grădini în balcon. Alături de Măriuca Mihăilescu, în platoul emisiunii vor fi prezenţi Luise Vuiu, Ionuț Waszkiewicz şi Irina Popescu.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia de marţi, 17 mai, are ca temă Eu şi societatea, iar gazda Liliana Gheorghiu-Bulat va vorbi cu specialişti în comunicare, psihologi, jurişti, politologi sau medici despre problemele care ne afectează viaţa de zi cu zi. În această săptămână dezbatem o problemă prea puţin discutată la noi în ţară: legalizarea drogurilor uşoare. Cum putem reduce consumul de droguri în rândul tinerelor?

Aflăm de la doctorul Bogdan Gheorghe, medic şi membru al Agenţiei Naţionale Antidrog şi  profesorul  Dumitru Dumitru, specialist prevenire.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În mijlocul săptămânii, miercuri, ne întoarcem privirile către ultimele descoperiri din Ştiinţă şi tehnologie, alături de Cristina Şoloc. Pe 18 mai, de la ora 11:00, ea discută despre miturile şi adevărurile hipnozei. Este o terapie care reuşeşte să ajute oamenii sau doar un soi de divertisment? Aflăm de la Eugen Popa, trainer internaţional de hipnoză  şi preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză. În rubrica „Știința distractivă”, Andreea Stoica ne va arăta, printr-un nou experiment inedit, că știința nu se rezumă doar la calcule și halate albe.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, rolul de gazdă este preluat de Cristi Mîndru şi ediţiile sale dedicate Performanţei şi timpului liber: pentru ediţia din 19 mai, el va sta de vorbă cu actorul Radu Gheorghe. Tot joi, ne pregătim cu paşi repezi de weekend, iar cele mai importante evenimente din ţară ne sunt prezentate şi recomandate în rubrica la „Te prinde la Fix – recomandările Monicăi”.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Încheiem săptămână cu Lucia Toader şi cu o nouă rundă de despre  fixaţiile sociale ale românilor. Pentru ediţia din 20 mai, ea va sta de vorbă cu actorul George Ivaşcu şi Alice Barb. „Avem metehne și fixații. Bun! Și ce-i cu asta? Să conviețuim cu ele fără să le vedem? Se poate! Sau să râdem atunci când le surprindem, fără să fim critici și necruțători? Noi credem ca așa merge brici”, spune gazda ediției de vineri.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

 
”Călător de meserie”, în județul Mureș

”Călător de meserie”, în județul Mureș

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne hrăni sufletul și de a ne extinde orizontul. Acceptați provocarea acestei aventuri care să vă aducă ...

Angela Avram: „Pentru noi, sărbătorile şi tradiţiile au fost întotdeauna în familie”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.