loader
Foto

Galerie foto

Handbal pe malul Dunării

Pe 5 şi 6 noiembrie, TVR 1 a transmis în direct partidele de handbal CSU Danubius Galaţi – HCM Râmnicu Vâlcea (scor 21- 23) şi CSU Dunărea Brăila - SCM Craiova (scor 24 - 24).

 

Sâmbătă, 5 noiembrie, la Galaţi, „revelaţia ultimelor două etape, CSU Danubius Galaţi a fost învinsă de HCM Rm. Vâlcea - „o formaţie care s-a întărit foarte mult în vară, dar care nu şi-a găsit până acum cadenţa” (Dragoş Cojocaru).

(w882)

Duminică, 6 noiembrie, liderul campionatului după 8 etape desfăşurate, Dunărea Brăila, a întâlnit SCM Craiova, echipă care se bate pentru podium în acest sezon. Cele două echipe au terminat la egalitate meciul.

În etapa a 9-a a Ligii de Handbal feminin, o partidă s-a jucat în avans deoarece CSM Bucureşti are programat vineri, 4 noiembrie, returul din Liga Campionilor, cu Gyor. Partida CSM Bucureşti - Măgura Cisnădie s-a terminat cu scorul 43-23.

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

Credit foto: sport.bacaul.ro; prosport.ro

 
Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Caii nu pot fi înlocuiți peste tot de tricicluri, dar aceasta este o soluție ecologică convenabilă, care pare a fi din ce în ce mai căutată ...

Eforturi comune de susținere a sinistraților

Eforturi comune de susținere a sinistraților

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Eforturile de ajutorare a sinistraților din județul Galați continuă, iar comunitatea se mobilizează pentru a arăta că împreună putem depăși orice ...