loader
Foto

Galerie foto

Finala Cupei României la rugby, în direct şi în exclusivitate la TVR 1

În ultima zi de noiembrie, telespectatorii pot viziona în exclusivitate la TVR 1 şi TVR 1 HD duelul pentru trofee dintre Steaua şi Timişoara Saracens. Partida începe la ora 12.00.

 

CSA Steaua şi Timişoara Saracens se află din nou faţă în faţă în duelul pentru trofee! Finala Cupei României la rugby, transmisă în direct de TVR 1 şi TVR 1 HD sâmbătă, 30 noiembrie, ora 12.00, aduce pe teren un duel al gentleman-ilor gata de luptă. Cu placajele pregătite, uriaşii dintre buturi sunt gata să dea totul în finala de la Braşov.

(w882)

Steaua - Timişoara Saracens este mereu un duel intens şi imprevizibil. Ambele echipe au jucători de echipă naţională. Dacă Timişoara a reuşit să câştige mai multe trofee în perioada recentă, Steaua caută să aducă o nouă Cupă a României în Ghencea. Finala se desfăşoară la Braşov, pe stadionul primului club de rugby privat din România, fondat în 1986, loc unde s-au format mai mulţi jucători de la echipa naţională.

(w882)

„Întâlnim o echipă foarte puternică a Timişoarei, dornică de trofee, la fel ca şi noi. Sperăm să ne motivăm atât de puternic încât să câştigăm şi noi un trofeu anul acesta", a spus Dănuţ Dumbravă, antrenorul echipei CSA Steaua.

(w882)

„Fără nici un fel de îndoială, obiectivul este câştigarea Cupei României și aducerea ei la Timișoara. Avem un moral bun, venim după o victorie la un scor mare. Cel mai important în finala de sâmbătă va fi ca noi să jucăm împreună, uniţi, să fim concentraţi şi dacă vom reuşi să facem asta, sunt sigur că vom reuşi să obţinem ceea ce ne-am propus.”, a punctat şi Valentin Popârlan, antrenorul Timişoara Saracens într-un interviu pentru super-liga.ro.

Comentariul finalei Cupei României la rugby  va fi asigurat de jurnalistulTVR Dragoş Bocanaciu.

 

 

 
O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Eugen Moritz este artist vizual, prof. univ. dr. la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, Departamentul de Fotografie, Video și ...

Ediție specială FILIT Chișinău

Ediție specială FILIT Chișinău

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere, organizat de Fundația KA-TET, va reuni numeroși prozatori, poeți, traducători, editori, ...

Contribuţiile cercetării şi tehnologiilor în sănătate

Prof. dr. Theo Trandafirescu, specializat în medicină internă, pneumologie și terapie intensivă, face parte din Asociația Medicilor Români din ...