PROMO
Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 15.00, emisiunea “Femei de 10, Bărbaţi de 10” revine în grila TVR 2 cu un nou sezon. Prima ediţie îi este dedicată regretatei doamne a modei româneşti, Zina Dumitrescu.
Marina Almăşan a invitat câteva dintre manechinele “Echipei de aur” a creatoarei de modă pentru o ediţie Femei de 10, Bărbaţi de 10 in memoriam Zina Dumitrescu. În platoul TVR se vor afla manechinele de succes ale anilor ‘90: Dana Săvuică, Maria Andrei, Dana Androne, Camelia Ilie ( Miss Romania), Gabriela Silagy, Crinuța Popescu, Adela Surugiu, Romanița Iovan, manechinele care au defilat in prezentarile Zinei Dumitrescu
“Mi-am amintit, cu plăcere, că aceleași fete defilau saptamânal, acum 25 de ani, în platoul “Ceaiului de la ora 5”, în cadrul rubricii pe care o gira Mama Zina. Momentul întâlnirii a fost emoționant, fetele au depănat amintiri, au defilat, chiar, pe “podiumul” improvizat al emisiunii şi le-am oferit secvențe de arhivă cu Zina. În final, Marcel Pavel - unul dintre apropiații Zinei, i-a dedicat o melodie tulburătoare”, a povestit Marina Almăşan.
În fiecare sâmbătă, de la ora 15.00, Marina Almăşan dă startul faptelor bune, iar invitaţii săi la “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, oamenii care au făcut lucruri memorabile, aduc poveşti emoţionante.
În prima parte invitatii vor fi Lajos Kristof, orfanul genial care a reușit să termine Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene cu 9,83, are un master în Psihologie Clinică, a înființat o asociaţie care promovează copiii supradotaţi, abandonați în orfelinatele României și are o meserie unică în țară: „antrenor' de genii.
In partea a doua a emisiunii telespectatorii îl vor revedea pe Alin Gheorghișan actor al trupei Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București. Si-a descoperit veleitățile de artist încă din copilărie, când imita prin casă vocile unor mari interpreți, precum Dan Spătaru sau Mirabela Dauer, dar şi pe HoriaMoculescu.
Miruna Elena Ignat (8 ani), elevă la Şcoala Generală nr. 34 ”Mihai Viteazul” din Galaţi, este un copil cu multiple talente, printre care se numără scrierea de poveşti şi compunerea de eseuri şi creaţii literare, pentru care a fost răsplătită cu marele premiu la concursurile la care a participat, având la activ zece cărţi pentru copii scrise până acum.
Mai sunt invitaţi Nassar Nassar , fondatorul Cambridge School şi Ioan Vrăsmaş, românul care a înfiinţat prima companie privată de operă din ţară.