loader
Foto

Dinescu faţă în faţă cu Silviu Prigoană

Miercuri, 19 martie, de la ora 20.10, într-o ediţie explozivă a emisiunii „De la Dinescu... citire", în direct la TVR 2 şi TVR HD.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Cine nu a auzit de Silviu Prigoană? Unii îl cunosc din presa tabloidă care a scris pe larg despre căsătoriile şi divorţurile lui, alţii îl ştiu ca fondator al mai multor posturi tv. Unii îi cunosc activitatea pe plan politic, alţii discută despre băieţii lui şi despre afacerile pe care Silviu Prigoană le-a cedat lor.

Cu toată expunerea media de care Silviu Prigoană a avut parte, Mircea Dinescu doreşte să arate o altă faţă a afaceristului, pe care publicul larg o cunoaşte mai puţin.

Aşadar miercuri, telespectatorii TVR 2 vor afla lucrurile despre care Silviu Prigoană a vorbit foarte puţin, sau chiar deloc. Un exemplu în acest sens este afacerea lui cu vitralii, căruia Silviu Prigoană îi alocă timp şi pasiune aproape zilnic.

În plus, Mircea Dinescu îl va provoca pe invitatul său să vorbească pe larg despre modul în care omul de afaceri gândeşte despre bani, politică, măsuri economice şi, mai ales, despre partea lui de responsabilitate faţă de societate.

 

Emisiunea „De la Dinescu... citire"  poate fi urmărită şi online pe TVR+, inclusiv pe tabletă sau mobil, aplicaţiile putând fi descărcate de aici: pentru IOS şi pentru Android.

 

 
Laura Lavric, 78 de ani de cântec și bucurie

Laura Lavric, 78 de ani de cântec și bucurie

publicat: Vineri, 20 Septembrie 2024

De la debutul remarcabil din 1967 la momente memorabile și spectacole internaționale, artista continuă să impresioneze prin muzica sa tradițională

Specialist în informatică agricolă, într-o fermă a viitorului

Tinerii dau speranțe agriculturii viitorului, dincolo de greutățile de azi. Prin tehnologii inovative, care să asigure sustenabilitatea și ...

Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...