loader
Foto

Galerie foto

Derbiul Ligii Florilor MOL se joacă în direct la TVR 1 | VIDEO

Două dintre cele mai interesante partide ale etapei a 10-a a Ligii Florilor MOL sunt la TVR. Cel mai aşteptat meci de handbal feminin, cel dintre marile rivale SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, se joacă joi, 18 februarie, de la 18.30.

 

„Probleme mari pentru CSM Bucureşti înaintea derbiului cu Vâlcea, de joi, de la Sf. Gheorghe: 7 jucătoare şi antrenorul principal Adi Vasile au avut rezultate pozitive la testele RT-PCR şi nu vor putea participa la meci. Cei de la CSM îşi doresc să joace, chiar şi în aceste condiţii, dar totul depinde de avizul DSP. Dacă nu vor primi avizul, meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti se va amâna, iar tigroaicele sunt nevoite să intre 14 zile în carantină”, ne informează jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru, cel care va comenta alături de Cristian Mîndru partidele de handbal la TVR.​

Update: Federaţia Română de Hadbal a confirmat desfăşurarea partidei dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti joi, 18 februarie, începând cu ora 18.30. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.

Cele două mari rivale  - SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti – luptă pentru titlu şi în acest sezon al Ligii Florilor Mol. Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au deja o înfrângere în campionat, cu Minaur şi nu-şi permit niciun pas greşit. CSM Bucureşti, la rândul său, nu uită şi nu iartă, după ce a pierdut în faţa oltencelor, în debutul noului sezon, două trofee: Cupa României şi Supercupa.

(w882)

Joi, 18 februarie, de la ora 18.30, se prefigurează un meci pe viaţă şi pe moarte, iar duelul va continua în luna martie în optimile Champions League. În clasament, bucureştencele sunt pe prima poziţie, neînvinse, în timp ce oltencele se află pe locul 3, la 6 puncte de CSM Bucureşti, dar au un meci mai puţin disputat.

„Clasicul de România, SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti, care va avea loc joi, în etapa 10-a a Ligii Florilor MOL, poate decide titlul încă din turul campionatului, de aceea ambiţiile vor fi mari, într-un moment în care ambele rivale sunt în formă foarte bună. Diferenţa se va face, probabil, la nivelul liniei de 9 metri, acolo unde fantezia coordonatorilor de joc va fi cu siguranţă decisivă. Noi vă aşteptăm aşadar la TVR 1 cu un meci de 5 stele, care aduce faţă în faţă unele dintre cele mai valoroase jucătoare din Europa!”, ne invită Dragoş Cojocaru, comentatorul partidei pe care telespectatorii o vor putea viziona în direct la TVR 1 joi, 18 februarie, de la ora 18.30.

(w882)

În aceeaşi zi, de la ora 16.00, TVR 2 transmite în direct partida dintre Gloria Buzău şi HC Zalău, tot din a zecea etapă a Ligii Florilor MOL.

credit foto: Arena Valceana, Radio Romanul, SCM Gloria Buzau

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...