loader
Foto

Galerie foto

De Paşti, Monica Anghel, invitată la Politică şi delicateţuri

Mircea Dinescu şi Monica Anghel petrec după-amiaza zilei de Paşti la „Politică şi delicateţuri”. Cu pulpă de miel la cuptor şi ouă roşii, chiftele speciale învelite în prapur de miel. Duminică, 8 aprilie, ora 17.20, la TVR 1 şi TVR+.

 

Mircea Dinescu şi Monica Anghel petrec după-amiaza zilei de Paşti la Politică şi delicateţuri, cu masa plină de bucate pe care le pregătesc împreună. Pe masă, ouă roşii şi vin, iar atmosfera de sărbătoare este întreţinută de acordurile muzicii lăutăreşti a tarafului de la Vărbilău.

(w500)

În bucătărie, cei doi împănează o pulpă de miel. O aşază pe un pat de legume şi o stropesc cu vin şi rom cubanez, iar apoi o pun la cuptor. Până e gata friptura, Dinescu, ajutat de invitata sa celebră, pregăteşte chiftele speciale învelite în prapur de miel, o reţetă de inspiraţie grecească, peste care toarnă un sos alb făcut cu nelipsitele sale amestecuri de condimente.

(w882)

Osteniţi după atâta gătit, cei doi ciocnesc un ou roşu, gustă din bucate şi pun ţara la cale, într-un dialog spumos şi plin de farmec. Îl urmărim la Politică şi delicateţuri duminică, 8 aprilie, de la 17.20, la TVR 1 şi TVR HD.

 

 
“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

Primele dovezi că omul se împodobea, vin de acum zeci de mii de ani, pe când bijuteriile erau șiraguri de scoici, de dinți de animale, ...