Mircea Dinescu şi Monica Anghel petrec după-amiaza zilei de Paşti la „Politică şi delicateţuri”. Cu pulpă de miel la cuptor şi ouă roşii, chiftele speciale învelite în prapur de miel. Duminică, 8 aprilie, ora 17.20, la TVR 1 şi TVR+.
Mircea Dinescu şi Monica Anghel petrec după-amiaza zilei de Paşti la Politică şi delicateţuri, cu masa plină de bucate pe care le pregătesc împreună. Pe masă, ouă roşii şi vin, iar atmosfera de sărbătoare este întreţinută de acordurile muzicii lăutăreşti a tarafului de la Vărbilău.
În bucătărie, cei doi împănează o pulpă de miel. O aşază pe un pat de legume şi o stropesc cu vin şi rom cubanez, iar apoi o pun la cuptor. Până e gata friptura, Dinescu, ajutat de invitata sa celebră, pregăteşte chiftele speciale învelite în prapur de miel, o reţetă de inspiraţie grecească, peste care toarnă un sos alb făcut cu nelipsitele sale amestecuri de condimente.
Osteniţi după atâta gătit, cei doi ciocnesc un ou roşu, gustă din bucate şi pun ţara la cale, într-un dialog spumos şi plin de farmec. Îl urmărim la Politică şi delicateţuri duminică, 8 aprilie, de la 17.20, la TVR 1 şi TVR HD.