loader
Foto

De 1 iunie, urmăriţi TVR 1 şi participaţi la concursul „Vânătoarea de comori”!

De Ziua Internaţională a Copiilor, Televiziunea Română a pregătit programul TV „Copiii cuceresc Televiziunea”, cu emisiuni şi concursuri inedite.

 

Pentru a fi parte a proiectului, vă invităm să staţi în faţa micilor ecrane şi să urmăriţi pe TVR 1 emisiunile difuzate sub genericul „Copiii cuceresc Televiziunea" pentru a participa la concursul „Vânătoarea de comori". Puteţi câştiga premii excepţionale - excursii în Laponia şi la Londra, hoverboard-uri, telefoane mobile şi multe altele. Găsiţi indiciile afişate pe ecran sub formă de cuvinte şi participaţi la concurs.

Detaliile concursului se găsesc în regulamentul postat pe site-ul TVR.
http://www.tvr.ro/regulament-concurs-copiii-cuceresc-televiziunea-vanatoarea-de-comori_45978.html.

Întreaga zi de sâmbătă va fi o adevărată expediţie în care, pe de-o parte, două grupuri de micuţi – „Creatorii” şi „Inovatorii” - pornesc la vânătoare de „comori” în incinta TVR, iar de cealaltă parte, din faţa televizoarelor, telespectatorii „vânează” indiciile care apar pe ecrane în intervalul orar 08.00 - 19.00, în cadrul emisiunilor „Copiii cuceresc televiziunea” de la TVR 1.

În total, vor fi 10 indicii, iar pentru a putea câştiga unul dintre premiile excepţionale puse în joc, telespectatorii TVR 1 trebuie să realizeze 3 fotografii cu indicii diferite, să publice în intervalul orar 08:00 – 19:00 pe contul personal de Facebook sau Instagram o postare care să includă în mod obligatoriu cele 3 fotografii cu indicii, însoţite de hashtag-ul #televiziuneacopiilor.

De asemenea, să eticheteze, în aceeaşi postare, paginile oficiale de Facebook (https://www.facebook.com/fantvr1) sau Instagram (https://www.instagram.com/tvr1.ro/) ale TVR 1.

După ce au făcut postarea, participanţii la concurs trebuie să trimită link-ul postării, împreună cu datele de contact, la adresa de e-mail: televiziuneacopiilor@tvr.ro.

Participanţii la concursul difuzat sub titlul „Copiii cuceresc televiziunea - Vânătoarea de comori” pot câştiga, prin tragere la sorţi, următoarele premii:

- Un pachet de servicii turistice family în Laponia (Ţara lui Moş Crăciun);

- Un pachet de servicii turistice family la Londra, cu vizitarea locurilor magice cuprinse în circuitul „The making of Harry Potter” (Warner Bros. Studio Tour London);

- 3 Hoverboard-uri;

- 3 Pachete Samsung Galaxy A35 128GB DS Navy Black 5G + Accesoriu Samsung Galaxy Fit3;

- 10 invitaţii de 3 persoane la Opera Comică pentru Copii, Bucureşti;

- 10 invitaţii de 3 persoane la Circul Metropolitan Bucureşti.

Numele câştigătorilor vor fi anunţate în Telejurnalul difuzat pe TVR 1 duminică, 2 iunie, ora 20.00 şi pe toate canalele de comunicare ale TVR.

Rămâneţi în faţa televizoarelor pe TVR 1!

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...