loader
Foto

Concluziile Conferinței pentru Viitorul Europei

Vineri, 1 iulie, de la ora 13.00, ați putut urmări, pe canalul oficial de YouTube al TVR, ultima ediție a emisiunii „Observatori la Parlamentul European”, dedicată concluziilor Conferinței pentru Viitorul Europei.

 

Invitații emisiunii sunt eurodeputatul S&D Victor Negrescu și secretarul de stat Mihai Ghigiu, președintele Institutului Național de Administrație.

În ultima săptămână din luna iunie Parlamentarii europeni au solicitat ca finanțarea redresării să fie transparentă, condiționată de respectarea statului de drept și de asigurarea unui randament maxim al investițiilor UE. Cum se va face acest control, cine susține modificarea tratatelor europene pentru eliminarea unanimității, ce viitor are funcția publică în România, sunt câteva întrebări la care vom căuta răspuns cu cei doi invitați.

Emisiunea ”Observatori la Parlamentul European-Europe of Tomorrow” a fost un proiect în baza unui grant acordat televiziunii publice de Parlamentul European.

Moderator: Monica Ilie-Prica

Regizor artistic: Sebastian Chelu

Producător: Ion Stavre

***

Europa Viitorului este o premieră pentru televiziunea publică, fiind prima dezbatere online difuzată simultan pe mai multe platforme digitale.

Ne puteți găsi pe canalul Youtube al TVR (https://www.youtube.com/c/TVRcanaluloficial), pe pagina de Facebook a canalului TVR1 (https://www.facebook.com/fanTVR1) și pe Instagram.

 

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...