loader
Foto

Galerie foto

Concert „Lăutarii Altfel”, în zi de sărbătoare, la TVR 1 | VIDEO

Orchestra „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgos, a sărbătorit 50 de ani de existenţă. În ţinute de gală, au urcat pe scenă interpreţi din România şi Republica Moldova.  

 

În aceasta primăvară, Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgos, a sărbătorit 50 de ani de existenţă, în cadrul a două evenimente extraordinare, care au avut loc la Chişinău pe 4 şi 5 martie. Primul dintre ele, intitulat Lăutarii Altfel, a fost difuzat la TVR 1 în seara de Paşti, de la ora 21.10. Pe 26 aprilie, s-a transmis partea a doua a sărbătorii.

(w882)

(w882)

Va fi o bucurie pentru toţi să îi descoperim pe membrii Orchestrei Lăutarii şi pe maestrul Nicolae Botgros care, în ţinută de gală, ne prezintă o altfel de muzică: clasică, pop, jazz, café concert. Alături de ei, urcă pe scenă mari interpreţi din România şi Republica Moldova – Gheorghe Zamfir, Monica Anghel, Paula Seling, Vlad Miriţă, Natalia Barbu, Ion Paladi, Ana Cernicova, Mihai Munteanu, Trupa Akord.

(w882)

Producător: Iuliana Tudor

credit foto: moldpres.md

 
Maria Chiriţă: „Când ajung la mine în oraș, e o atmosferă foarte, foarte frumoasă!”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Infrastructura care unește România și Moldova

Infrastructura care unește România și Moldova

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

În cadrul emisiunii Punctul pe AZi a fost discutată colaborarea privind proiectele comune de infrastructură și accesarea fondurilor europene.

Gările de poveste ale inginerului Elie Radu

Gările de poveste ale inginerului Elie Radu

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

În acest episod din seria Gări de poveste parcurgem traseul Tîrgu Ocna-Palanca. Marina Constantinescu a călătorit pe Valea Trotuşului pentru a ...