loader
Foto

Galerie foto

Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII - povestea continuă la TVR1 | VIDEO

Festivalul Cerbul de Aur de anul acesta a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, însă spectacolul trebuie să continue. Pe 13 septembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, povestea noastră continuă cu un super show de televiziune.

 

Sub hashtagul Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII,  show-ul va fi un spectacol cu totul unic, aşa cum promit artiştii care au participat, în ultimele zile de iulie, la filmările pentru proiect, la sediul Televiziunii Române, în condiții de maximă siguranță.

Monica Anghel, Connect-R, Lidia Buble, Bella Santiago, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Raluka, Bodo, Andrei Tudor Band, Echoes, Claudia Andas, Roxen, DJ Project & Andia, Dora Gaitanovici sunt doar câţiva dintre artiştii pe care îi veţi putea vedea în ediţia specială.

Împreună au pregătit un program de televiziune strălucitor în care atât tinerii cât și cei nostalgici vor avea ocazia să asculte muzica românească a tuturor generațiilor.

Până atunci, vă propunem să ne amintim în fiecare seară, la Telejurnal, cele mai importante momente din istoria Festivalului. Ulterior, toate momentele de aur sunt încărcate pe site-ul stiriletvr.ro și pe cerbuldeaur.ro

 

Roxen și Corina Chiriac fac echipă

"După Eurovision, un vis împlinit ar fi să fiu la Cerbul de Aur", spune Roxen, artista care ar fi trebuit să reprezinte România la Rotterdam, anul acesta, dacă finala Eurovision 2020 ar fi avut loc.

"Am crescut cu ei, ascultam și cântam muzica veche", mai spune artista, care în show-ul din 13 septembrie va interpreta celebra piesă "Inimă, nu fi de piatră", cântată de Corina Chiriac pe scena festivalului Cerbul de Aur în 1971.

 

Eliza G vă dă întâlnire pe 13 septembrie

Eliza G, câștigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019, vă așteaptă duminică, 13 septembrie, la TVR1!

***

 

Spectacolul Cerbul de Aur #Generaţii este realizat cu sprijinul AuchanCasa Herr Strudel-Ciocolateria Ardeleană şi Farmec.

 

 

 
Educația axată pe curiozitate și întrebări

Educația axată pe curiozitate și întrebări

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Într-o societate dependentă de știință și dezvoltare, curiozitatea constituie forța motrice pentru învățare, idei noi și inovație. Cum pot ...

Împreună facem bine: Românii continuă să doneze

Împreună facem bine: Românii continuă să doneze

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Impresionați de drama celor cărora apa le-a luat totul, românii au răspuns campaniei Împreună facem bine și au continuat să doneze și duminică ...

Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...