loader
Foto

„Brilliant”, la TVR INFO: „În momentele grele, pe mare, se recunosc adevăratele caractere!”

Ne-am întâlnit, în această săptămână la „Brilliant”, cu viceamiralul Mihai Panait, Șeful Statului Major al Forțelor Navale Române. Loredana Negrilă ne-a invitat să urmărim interviul la TVR INFO sâmbătă, 8 aprilie, de la 14.30.

 

Întotdeauna i-a plăcut să lucreze în echipă şi a încercat să fie un exemplu. De peste 30 de ani, viceamiralul Mihai Panait, Șeful Statului Major al Forțelor Navale Române, este în slujba Marinei Militare Române.

Este un profesionist care și-a dedicat viața slujirii Marinei Militare și omul care demonstrează în profesia sa ceea ce ne învață un manual autentic de leadership: funcțiile în care ajungi pentru a excela sunt consecința directă a efortului onest și continuu în toate celelalte împrejurări în care ai fost ales pentru a conduce destinul unor oameni, în structuri diferite, acumulând experiența pe care o restitui celor care vor avea nevoie de ea.

(w882)

Vorbeşte cu căldură despre elevii Marinei Militare: „Îi tratăm pe cadeți ca pe copiii noștri. Ei sunt viitorul Fortelor Navale Române”, afirmă Mihai Panait. Pentru că ei sunt pregătiţi pentru a asigura o forță navălă performantă, care furnizează securitate la nivelul NATO.

Despre pasiune, rigoare, disciplină și performanță, toate împletite cu acțiunile Forțelor Navale Române, o structură modernă și flexibilă, în conformitate cu standardele Alianței Nord Atlantice, au discutat jurnalista TVR, Loredana Negrilă și viceamiralul Mihai Panait, Șeful Statului Major al Forțelor Navale Române.

„Mă încearcă, uneori, nostalgia mării”, admite invitatul Loredanei Negrilă. Cum îşi alină acest dor, dar şi despre eforturile pe care le face pentru a dezvolta conştiinţa maritimă în rândul publicului - sâmbătă, 8 aprilie, de la 14.30, la la „Brilliant”, pe TVR INFO.

(w882)

Interviurile „Brilliant” fac cunoscute telespectatorilor inițiative, platforme și antreprenori români din domenii cât mai variate: IT, medicină, sport, turism, agricultură organică, ecologie, comerț online, învățământ la distanță, asistență socială, asistență pentru problemele diasporei românești, voluntariat, arte (teatru, muzică, dans, artă, film, literatură), inițiative pan-europene în cadrul cărora România e un actor important, dar și multe altele al căror unic numitor comun este curajul de a fi tu însuți, de a-ți prețui visurile și de a le pune în practică, spre binele tău și al societății.

 
„10 porunci” pentru un ten sănătos în verile târzii

„10 porunci” pentru un ten sănătos în verile târzii

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Pielea are nevoie de atenție deosebită pentru a nu se deshidrata din cauza căldurii, poluării, stresului. O deshidratare profundă duce în timp la ...

Concursul „Enescu”: Cine sunt cei trei finaliști ai Secțiunii „Pian”. Ei vor concerta duminică, 22 septembrie, la Ateneul Român

Cei trei finaliști ai Secțiunii „Pian” din cadrul Concursului Internațional „George Enescu” sunt rușii Evgeny Konnov și Tatiana Dorokhova și ...

Liana Stanciu: „Românii sunt campioni mondiali, intergalactici și interplanetari la colinde!”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...