loader
Foto

Concurs TVR – Cod alb de premii

Telespectatorii care urmăresc Jocurile Olimpice de Iarnă Soci 2014 la TVR pot câştiga premii importante, participând la un concurs pe Facebook.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

În perioada 7 - 23 februarie 2014, telespectatorii TVR sunt invitati să urmărească Jocurile Olimpice de Iarnă Soci 2014 şi să răspundă provocărilor lansate pe paginile oficiale de Facebook ale posturilor TVR. Cei care răspund corect pot câştiga premii ce constau în echipamente sportive de iarnă.

Concursul „Cod alb de premii” se desfăşoară în perioada 7 - 23 februarie 2014, pe paginile de Facebook ale posturilor TVR care transmit Jocurile Olimpice de Iarnă Soci 2014: TVR 1 - www.facebook.com/fanTVR1, TVR 2 - www.facebook.com/fanTVR2, TVR 3 - www.facebook.com/fanTVR3, TVR HD - www.facebook.com/TVRHD. Premiile sunt oferite de magazinul VUARNET STOCK POINT.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Din 7 februarie, TVR este gazda sporturilor de iarnă, punând la dispoziţie grilele principalelor posturi ale sale pentru difuzarea, în direct şi înregistrat, a probelor de la Jocurile Olimpice de la Soci. TVR este singura televiziune din România care deţine drepturile de transmisie pentru competiţiile de la JO 2014 de la Soci.

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...