loader
Foto

Artiştii transplantului de organe, prezentaţi în campania TVR "O ţară mai bună"

Emisiunea săptămânală de reportaj a TVR 1, O ţară mai bună, se difuzează de la ora 22.00 şi este prezentată de Nicolle Stănese.

 

Ediţia din 4 iunie este disponibilă online pe TVR+

În ediţia din 4 iunie a emisiunii O ţară mai bună, am continuat cu un nou capitol al campaniei Viaţa pe lista de aşteptare. Miercuri seară, de la ora 22.00, emisiunea O ţară mai bună de la TVR 1 şi tvrplus.ro a adus în discuţie transplantul de organe.

Peste tot în lume este considerat un domeniu de vârf al medicinei, care presupune chirurgi extrem de bine pregătiţi şi dedicaţi. În România, doar câţiva astfel medici s-au încumetat să aleagă acest drum – al realizării transplantului de organe. Au început voluntar acum aproape 20 de ani şi continuă la fel şi acum. O fac în timpul pe care ar fi putut alege să-l petreacă cu propria familie, pe bani puţini sau deloc, riscându-şi uneori viaţa. Miile de pacienţi aflaţi pe listele de aşteptare au fost pentru ei un motiv suficient. Cât de mult se joacă statul român cu focul acceptând această stare de fapt? Aţi aflat în ediţia din 4 iunie a emisiunii O ţară mai bună, difuzată miercuri, 4 iunie, de la 22.00.

CampaniaViaţa pe lista de aşteptare, prima campanie a TVR 1 derulată în emisiunea O ţară mai bună, este realizată de Dana şi Tiberiu Ştefănescu şi prezentată de Nicolle Stănese.

Din 2 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 22.00, TVR 1 şi tvrplus.ro vă invită la un exerciţiu de imaginaţie: cum ar fi dacă am trăi într-o ţară mai bună. Emisiunea O ţară mai bună prezintă campanii realizate de TVR pentru a vă arăta o Românie cu locuri frumoase, o ţară cu oameni generoşi şi buni, locul tău aşa cum ai vrea să fie mâine. În campaniile iniţiate de TVR sunt implicate atât vedete TVR, cât şi personalităţi din diferite domenii, care pot reprezenta un model pentru comunităţile lor. Pentru că lucrurile se schimbă prin exemplul personal, nu prin teorie.

 
Liana Stanciu: „Românii sunt campioni mondiali, intergalactici și interplanetari la colinde!”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

„M-am născut, probabil, în dorinţa mea de a fi actor”

Regizor, scenarist, preşedinte al Uniunii Cineaştilor din România, actor, tată – Laurenţiu Damian este, cu toate faţetele personalităţii sale, ...

Folclorul românesc, vedetă pe scena Festivalului Internațional „Cântecele Munților” de la Sibiu

Iuliana Tudor ne aduce, la TVR 1, cele mai frumoase spectacole din cadrul ediției cu numărul 49 a Festivalului Internațional „Cântecele ...