loader
Foto

Andreea Marin - „Vineri seară în direct” cu românii din diaspora, la TVRi | VIDEO

Vedeta a discutat cu moderatorul Kyrie Mendél despre copilărie, familie, legătura strânsă cu Televiziunea Română, într-o nouă ediţie a emisiunii difuzată vineri, 18 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR Internaţional.

 

Muzică, scenete din arhiva Televiziunii, spectacole, vizite la muzee și concerte. Şi, cu siguranţă, oameni frumoşi. Aceasta este promisiunea realizatorilor uneia dintre cele mai noi producţii ale TVR Internaţional, „Vineri seară în direct”. Din această toamnă, în fiecare vineri, de la ora 21.00 (ora României), realizatorul şi moderatorul Kyrie Mendél îşi provoacă invitaţii la un dialog sincer, cald şi presărat cu momente artistice emoţionante. Pe 18 noiembrie, Andreea Marin a fost cea care a călcat pragul studioului emisiunii, pentru o întâlnire cu românii din diaspora.

Sursă de inspirație și model de profesionalism, Andreea Marin a discutat cu francheţe despre copilărie, despre anii de studenție la Facultatea de Informatică, intrarea în televiziune și legătura cu Televiziunea Română, pe care o consideră a doua familie: „Am simțit cum am crescut aici, cum am fost alături de oameni frumoși la emisiunea Surprize-Surprize. M-am îndrăgostit iremediabil de acest mediu, de faptul că puteam ajunge la oameni“, spune ea. Despre menirea televiziunii, care trebuie să-și respecte misiunea de educator, precum şi despre calitățile unui moderator, Andreea Marin afirmă cu modestie: „În ceea ce mă privește, mă interesează să fiu eu, nu mă interesează să joc un rol“.

Dialogul de vineri seară a continuat cu ce înseamnă să fii omul potrivit la locul potrivit, cu faptul că nu există „nu se poate” atunci când ești un om serios, profesionist, cu relația copii-părinți și educația primită de vedetă.

„Vineri seară în direct” se vede la TVR Internațional, dar şi online, pe platforma tvrplus.ro, pe YouTube, românii putând trimite mesaje şi pe pagina de Facebook. Primele ediţii ale emisiunii i-au avut ca protagonişti pe Marcel Iureş (21 octombrie), Luminiţa Anghel (28 octombrie), Doina Levintza (4 noiembrie), respectiv Mircea Vintilă (11 noiembrie).

***

Kyrie Mendél este un artist complex, actor, interpret și producător muzical. Pasiunea sa pentru muzică a dat naştere unor proiecte deosebite, apreciate atât de public, cât şi de specialişti. A colaborat ca producător muzical cu UNATC, Teatrul de Operetă București, Teatrul Național Craiova, Teatrul de Creație și Experiment Reaktor Cluj, Teatrul Metropolis București. A fost admirat în rolul lui Romeo, pe scena Teatrului Național de Operetă, unde a semnat şi muzica pentru spectacolul Poveste din Soho, în regia lui George Ivașcu. La Teatrul Metropolis a jucat în piesa “Nebuna din Chaillot” de Giraudoux, alături de Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Alexandrina Halic, Irina Petrescu. A fost ocupant al locului 2 în finala Eurovision România 2022 și a comentat Finala Internaţională Eurovision 2022, alături de Bogdan Stănescu. În perioada aprilie - septembrie 2022 a fost invitat permanent al matinalului „Cu capu-n zori” de la TVR 1.

 

Moderator și realizator: Kyrie Mendél

Realizator și producător: Bogdan Stănescu

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...