loader
Foto

Galerie foto

Prin lentilă: Bucharest Photo Week, la TVR 1 şi TVR HD

Vineri, 25 septembrie, de la ora 18.15, la TVR 1 şi TVR HD, am pătruns în culisele primului Festival Internaţional de Fotografie din România.

 

Festivalul de Fotografie este disponibil online pe TVR+

Sub numele de Bucharest Photo Week, acesta a fost primul festival internațional de fotografie găzduit de capitala României.

Conceput pe ideea de festival urban și organizat de Grupul Filos, evenimentul s-a întins pe parcursul a 10 zile şi a reunit fotografii de pe mai multe continente.

(w882) Bucharest

Îmbinarea celor două pasiuni – fotografia și călătoria – a dat dintotdeauna naștere unor mărturii documentare sau unor opere de artă pură, din zone diverse, de la fotografia din zonele de conflict, până la fotografia de wildlife.

(w882) Bucharest

Zone vaste de pe mai multe continente, de la tărâmul de poveste al Islandei până la puțin exploratul Myanmar, de la colorata Cuba până în Canada sălbatică sau chiar la Polul Nord, având ca formă de exprimare culturală proiecte ce tratează ca subiect peisajul, fotografia de stradă, fotografia socială, fotografia de portret dar și altele, toate acestea s-au regăsit sub umbrela evenimentului.

(w882) Bucharest

Numele celebre ca Aaron Draper (SUA), Troy Moth (Canada), Rogelio Cuéllar (Mexic), Natalia Ciobanu (Republica Moldova), Miguel Sanchez și Nuria Teson (Spania), Tamara Robeer (Olanda), Jacek Konieczny (Polonia) și Ivan Bogdan (Ucraina) au fost prezenţi la Bucureşti, iar echipa Televiziunii Române prezentă la festival a reuşit să stea de vorbă cu unii dintre ei.

(w882) Bucharest

Un reportaj de Elena Dinu.

 

Logo

 
Tatiana Ernuțeanu: despre statutul de poet și publicist în România

Licențiată în filologie și comunicare, Tatiana Ernuțeanu a intersectat conceptul creativ cu scrisul, la scurt timp după finalizarea studiilor, ...

Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...