loader
Foto

Premieră în motociclism pe circuitul mureșean | VIDEO

Circuitul de la Cerghid, o bijuterie a motorsportului românesc, a avut onoarea de a găzdui, pentru prima dată, etapa a șasea din campionatul mondial de SuperMoto.

 

Evenimentul a fost completat de prezența unor manșe din Campionatul European și Balcanic de SuperMoto, evidențiind astfel importanța crescută a acestui circuit pe harta competițiilor internaționale.
.

.
Pe parcursul a două zile incitante, Transilvania Motor Ring a devenit scena de dispută pentru 32 de piloți de top, provenind din 14 țări diferite. Competiția a reunit sportivi de elită, fiecare dintre ei având ca obiectiv nu doar victoria, ci și afirmarea profesionalismului și a talentului specific acestui sport dinamic.

Organizarea impecabilă a evenimentului, alături de atmosfera electrizantă generată de fanatica susținere a publicului, au contribuit la succesul competiției. Aceasta nu doar că a oferit spectatorilor momente de neuitat, dar a și promovat circuitul din Cerghid ca un loc de referință în intermediatele mondiale ale motorsportului.

Astfel, etapa de la Cerghid a subliniat potențialul României de a se transforma într-o destinație de top pentru competițiile internaționale de SuperMoto. Omologarea circuitului de către instituțiile relevante este un pas semnificativ către dezvoltarea ulterioară a infrastructurii sportive din țară, precum și a atragerea unor evenimente similare în viitor.

Tag-uri: Regional, sport

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...