loader
Foto

Poveşti de viaţă din New York şi acţiune, în filmele TVR 1 din această săptămână

Un caleidoscop de relaţii interumane face să bată inima oraşului care nu doarme niciodată. Suntem martorii unor poveşti de viaţă din New York la TVR 1, în drama „New York, te iubesc!”. Celelalte filme ale săptămânii 8-14 aprilie, mai jos.

 

Filmele pe care le vom putea vedea la TVR 1 în săptămâna 8-14 aprilie:

(w882)

O galerie de actori celebri, printre care îi vom recunoaşte pe Hayden Christiansen, Andy Garcia, Natalie Portman, Christina Ricci, Orlando Bloom, Ethan Hawke joacă în drama NEW YORK, TE IUBESC! (NEW YORK, I LOVE YOU – SUA, 2008), regia: Fatih Akin, Yvan Attal, Natalie Portman, Mira Nair.

(w882)

(w882)

Filmul programat de TVR 1 marţi, 9 aprilie, de la 22.00, ne prinde cu o colecţie de poveşti petrecute în New York, oraşul care nu doarme niciodată, unde dragostea e prezentă în gândurile tuturor. În orice colţ al metropolei, fie că e vorba de Central Park, fie de Brooklyn sau Bronx, un caleidoscop de relaţii interumane spontane şi intense face să bată inima New Yorkului.

(w882)

Ethan Hawke, Mark Ruffalo sunt Brian şi Paulie, care au crescut împreună pe străzile din sudul Bostonului, ocupându-se cu infracţiuni mărunte ca să supravieţuiască. Încălcările din ce în ce mai serioase ale legii îi aduc în anturajul membrilor crimei organizate locale, conduse de Pat Kelly. Şi, în timp ce Brian se pierde tot mai mult în lumea drogurilor, Paulie pune la cale un ultim jaf prin care speră să poată renunţa la modul acesta de viaţă.

(w882)

(w882)

Vedem drama CRIMELE DIN BOSTON (WHAT DOESN'T KILL YOU - SUA, 2008), în regia lui Brian Goodman, miercuri, 10 aprilie, de la 22.00, tot la TVR 1.

Iar joi, 11 aprilie, de la 22.00, Dolph Lundgren, Cung Le, Vinnie Jones sunt protagoniştii filmului de acţiune SOLDATUL JUSTIŢIAR (A CERTAIN JUSTICE – SUA 2014), în regia lui Giorgio Serafini.

(w882)

Întors dintr-o misiune în Irak, John se luptă cu simptomele unui serios sindrom post-traumatic. Pacea fragilă la care reuşeşte să ajungă după un timp se destramă în ziua fatidică în care salvează o prostituată de furia unor proxeneţi violenţi. Din acel moment, el şi familia lui devin ţinta liderului grupului de infractori, un criminal lipsit de scrupule.

Logo

 
O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Eugen Moritz este artist vizual, prof. univ. dr. la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, Departamentul de Fotografie, Video și ...

Ediție specială FILIT Chișinău

Ediție specială FILIT Chișinău

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere, organizat de Fundația KA-TET, va reuni numeroși prozatori, poeți, traducători, editori, ...

Contribuţiile cercetării şi tehnologiilor în sănătate

Prof. dr. Theo Trandafirescu, specializat în medicină internă, pneumologie și terapie intensivă, face parte din Asociația Medicilor Români din ...