loader
Foto

Pledoarie pentru valoare, la „Drumul lui Leşe”

Alexander Hausvater, Nicolas Simion, Capriel Dedeian şi Amir Heidarkhodaee ne aşteaptă pe 18 noiembrie, alături de Grigore Leşe, la o ediţie... multiculturală a emisiunii „Drumul lui Leşe”, difuzată pe 18 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 3 şi online, pe TVR+ .

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Am uitat să fim noi. Creăm pe scenă ritualuri, încropim spectacole ce nu au o poveste. Sunt producţii cu pretenţii, care, din păcate, promovează doar surogate. Producţiile artistice au devenit o armă politică ce ne aruncă în derizoriu. Trăim într-o ţară în care analfabetismul e girat de diplome universitare. În ţara asta lipsesc nişte legi. Până nu vor apărea legi pe acest segment, ar trebui ca fiecare dintre noi să încerce să recupereze, să restaureze, să protejeze ce a moştenit”. Astfel sună invitaţia lui Grigore Leşe la o nouă întâlnire de vineri seară.

Pe 18 noiembrie, regizorul canadian de origine română Alexander Hausvater, saxofonistul şi compozitorul de jazz Nicolas Simion, chitaristul şi compozitorul român de origine armeană Capriel Dedeian şi muzicianul iranian Amir Heidarkhodaee păşesc pe Drumul lui Leşe. O călătorie iniţiatică, de redescoperire şi reevaluare a identităţii noastre şi a „lucrurilor profunde”, la care sunt invitaţi telespectatorii TVR 3 şi cei care ne urmăresc online, pe TVR+, de la ora 21.00.

 

Redactori: Savina Bantaş, Sandrino Gavriloaia, Răzvan Bucuroiu

Producător: Sînziana Miloşoiu

Realizator: Grigore Leşe

Logo

 
Eforturi comune de susținere a sinistraților

Eforturi comune de susținere a sinistraților

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Eforturile de ajutorare a sinistraților din județul Galați continuă, iar comunitatea se mobilizează pentru a arăta că împreună putem depăși orice ...

Comori țesute: o călătorie prin frumusețea costumelor din Moldova

Descoperim esența tradițiilor și simbolurilor ce definesc fiecare regiune a României, într-un periplu dedicat portului popular.

20 de ani de prezență a României în NATO sărbătoriți în Connecticut, SUA

Consulul Onorific al României în statul american Connecticut, Dana Roxana Bucin, a marcat 75 de ani de existență NATO și 20 de ani de ...