loader
Foto

Galerie foto

Paul Surugiu-Fuego la „Gala Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic”

La cea de-a 32-a aniversare a asociaţiei, artistul „Drag de România mea”, de la TVR 2, a primit „Titlul de Excelenţă în semn de apreciere şi deosebită consideraţie”.

 

De 32 de ani, membrii „Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România" militează pentru o lume în care tinerii cu dizabilități să fie consideraţi membri cu drepturi depline ai societăţii. Nu întâmplător, anul acesta, Gala aniversară s-a desfăşurat sub mesajul "incluziunii sociale”.

Într-o atmosferă elegantă şi de sărbătoare, membrii ASCHF-R, alături de familiile lor, s-au bucurat de prezenţa şi muzica lui Paul Surugiu Fuego, au dansat şi au făcut poze alături de interpretul favorit. Invitat pentru a doua oară la Gală, prezentatorul emisiunii „Drag de România mea”, de la TVR 2, a fost emoţionat de primirea călduroasă şi de aplauzele sincere.

(w882)

Cu această ocazie, prezentatorii Galei, Alina Ionescu şi Eugen Coman, i-au oferit artistului „Titlul de Excelenţă în semn de apreciere şi deosebită consideraţie”.

„Am fost emoţionat de fiecare moment pe care l-am petrecut aici. Ca artist, cea mai mare satisfacţie o primeşti de la aceşti oameni. Pentru mine, trofeul primit astăzi are o mare însemnătate pentru că vine din partea lor. Sunt fericit că pot să ajut şi că am reuşit să-i fac să uite, măcar pentru câteva minute de durerea lor, a spus Paul Surugiu-Fuego.

Artistul a promis că va veni în sprijinul nevoilor membrilor asociaţiei şi va face cunoscute opiniei publice problemele pe care aceştia le întâmpină în fiecare zi.

(w882)

„Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic”, alături de cele 10 filiale, din 10 judete din ţară, a organizat luni seară „Gala aniversară”, la 32 de ani de la înfiinţare. Printre invitaţi s-au numărat colaboratori din ONG-uri, fundaţii, federaţii dar şi reprezentanţi ai unor instituţii centrale sau locale, precum Ministerul Muncii şi Ministerul Educației, artişti şi oameni din presă. Au avut loc şi momente artistice, printre care şi o prezentare inedită de modă cu fete în fotoliul rulant susţinute de vocea inconfundabilă a artistei Maria Constantin. Tinerele sunt beneficiare ale serviciilor ASCHF-R şi au defilat alături de modele profesioniste.

(w882)

„Ne dorim ca prin acest eveniment să marcăm toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut în domeniul dizabilităţii, iar alături de colaboratori să realizăm mai multe lucruri care să ajute persoanele cu dizabilităţi în ceea ce priveşte incluziunea şi integrarea lor în societate”, a spus Sanda Diculescu, preşedinta „Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România”.

(w882)

Logo

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...