loader
Foto

„Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie”, premieră estivală la TVR 2 și TVR Internațional

TVR 2 pregătește lansarea unei emisiuni estivale în direct, plină de bună dispoziţie, subiecte în vogă, surprize și emoții: „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie”. Gazdele emisiunii, Bogdan Stănescu şi Kyrie Mendél, ne invită să petrecem după-amiezele de vară în mod plăcut, de luni până joi, de la ora 17:00, la TVR 2 și TVR Internațional. Emisiunea este la  TVR Moldova de marți până vineri, de la ora 16:00.

 

„Pentru mine, vara înseamnă prilejul de a mă înconjura de tot ceea ce îmi aduce bucurie. De data asta, am ocazia să împărtășesc aceste lucruri minunate cu publicul. Cum altfel decât printre prieteni? Astfel, alături de Bogdan Stănescu, ne vedem, de luni până joi, să povestim despre toate și despre toți! Ca de obicei, câte ceva pentru fiecare! Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim!”, spune Kyrie Mendél.

(w882)

Sub forma unui magazin estival, „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie” va avea premiera luni, 1 iulie, cu muzică de calitate, invitați speciali, personalităţi cu cariere importante, vizite şi călătorii prin locuri frumoase şi interesante, dar şi cu informaţii despre noutăţi cinematografice, evenimente culturale sau sfaturi pentru petrecerea timpului liber. Toate sunt ingredientele unei emisiuni dinamice şi atractive, care a pregătit telespectatorilor TVR 2 momente de relaxare.

(w882)

“Jurnalul cultural” pleacă într-o binemeritată vacanţă, până la toamnă, dar eu nu mă puteam despărţi de prietenii noştri, telespectatorii, aşa că am acceptat imediat provocarea emisiunii „Ora de vară”, de data asta, pe TVR 2. Voi avea bucuria de-a fi în compania artiştilor, iar lista e deschisă, bineînţeles, de Kyrie Mendél, colegul meu de prezentare! Vorbim despre nume mari din muzică, din film şi din teatru, călătorim prin ţară, ne bucurăm de vizita unor artişti importanţi şi de buna dispoziţie caracteristică anotimpului! Haideţi şi voi!”, spune Bogdan Stănescu.

Printre surprizele emisiunii „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie” se numără descoperirea tehnicilor de flair bartending, alături de un barman care ne va învăţa şi secretele cocktailurilor de vară, întâlnirea cu Irina Margareta Nistor şi noutăţile din cinematografe, dar şi întâlniri cu vedete din lumea întreagă, prin Zoom.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Breaking Fake News!”: despre încălzirea globală și frământări politice internaționale

Duminică, 30 iunie, ora 19.00, Marian Voicu vă invită să urmăriți ultima ediție a acestui sezon a emisiunii „Breaking Fake News!”.

„Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie”, premieră estivală la TVR 2 și TVR Internațional

TVR 2 pregătește lansarea unei emisiuni estivale în direct, plină de bună dispoziţie, subiecte în vogă, surprize și emoții: „Ora de vară cu ...

Sculptorița Victoria Zidaru, la „Biografii necesare”: În orice fac, caut să împlinesc felul în care trăiesc arta

Duminică, 30 iunie, de la ora 22.00, la „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait o are ca invitată pe sculptorița Victoria ...