loader
Foto

O nouă ediție a Festivalului Internaţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” | VIDEO

Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” reprezintă un eveniment cultural de marcă în peisajul artistic al Republicii Moldova.

 

După succesul edițiilor anterioare, noua ediție promite să-și depășească anticipările și să ofere o platformă valoroasă pentru artiștii din operă și balet.
.

.
Ediția din acest an, organizată în scopul de a onora memoria renumitei soprane Maria Bieșu, se desfășoară într-o atmosferă de festivitate și respect față de tradiția culturală. Participarea unor ansambluri internaționale și a celor locale va îmbogăți programul festivalului, oferind spectatorilor o gamă diversificată de opere clasice, dar și lucrări contemporane.

Un aspect remarcabil al festivalului este angajamentul său de a promova tinerii artiști, ceea ce subliniază importanța sprijinului pentru noile talente din domeniul muzical. Prin ateliere și masterclass-uri, participanții au oportunitatea de a învăța de la maeștri consacrați, îmbogățindu-și astfel experiența artistică.

Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” nu este doar un omagiu adus unei mari personalități a artei, ci și o sărbătoare a culturii și a talentului. Noua ediție promite să confirme statutul festivalului ca un eveniment de referință în agenda culturală a regiunii, fiecare reprezentație fiind o invitație la reflecție asupra frumuseții și profundității muzicii și dansului.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...