loader
Foto

Noua stagiune a Teatrului Maghiar Cluj | VIDEO

În cea de-a 232-a stagiune a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, publicul va avea ocazia să se bucure de șapte producții noi, cuprinzând o varietate de stiluri și teme puse în scenă de actori talentați și regizori renumiți.

 

Deschiderea stagiunii va fi marcată de spectacolul „Janovics”, o omagiu adus vieții și operei celebrului director de teatru, regizor, actor și scenarist György Harag.
.

.
Festivalul Interferențe, un eveniment important pentru scena teatrală din Cluj, va adăuga un plus de valoare acestei stagiuni, reunind spectacole inovatoare și colaborări internaționale menite să îmbogățească experiența culturală a spectatorilor.

De asemenea, Săptămâna Comemorativă György Harag va aduce în prim-plan contribuțiile acestuia în domeniul teatrului, subliniind impactul pe care l-a avut asupra artei dramatice în România.

Aceste evenimente nu doar că celebrează tradiția teatrală, dar și promovează dialogul artistic și interacțiunea publicului cu creatori contemporani. Astfel, Teatrul Maghiar de Stat Cluj continuă să fie un far al culturii, oferind un spațiu de reflecție și inovație în peisajul artistic românesc.

Tag-uri: Regional, teatru, tvr cluj

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...