loader
Foto

Ne vedem la TVR cu Sofia Vicoveanca

Doamna folclorului românesc a fost invitata Marinei Almăşan la „rendez-vous-ul de la ora cinci”, pe 13 noiembrie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+ (Partea I).

Ediţia este disponibilă online pe TVR+ (Partea a II-a).

Cântă, scrie poezii, joacă în filme de scurt şi lungmetraj. Este una dintre imaginile simbol ale României pe scenele internaţionale şi una dintre marile doamne ale cântecului popular românesc, căruia i-a dedicat aproape 60 de ani de activitate. O femeie de condiţie modestă, de la ţară, ale cărei eleganţă şi distincţie o alătură firesc oricărei companii cu sânge albastru. Vineri după-amiază, Sofia Vicoveanca a fost invitata Marinei Almăşan la Ne vedem la TVR, emisiune difuzată în direct, de la 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

În platoul emisiunii au venit – cu sau fără ştirea ei – oameni dragi ai interpretei, ale căror vieţi sau cariere s-au intersectat, într-un mod frumos şi neaşteptat, cu cel al Sofiei Vicoveanca: colaboratori, colegi, prieteni. Telespectatorii au descoperit, cu acest prilej, secrete din viaţa ei, au aflat care sunt pasiunile şi preocupările sale, în afara scenei. Nu au lipsit imaginile de arhivă.

Timp de două ore, săptămânal, Marina Almăşan îşi propune să ofere telespectatorilor săi „divertisment educativ”, o emisiune pe teme sociale, pornind de la probleme sistemului de sănătate, până la războiul dintre generaţii. Şi în acest sezon, este hotărâtă să aducă în studio oameni de succes ai ţării - profesori, actori, medici, sportivi etc. Faţă de celelalte sezoane Ne vedem la TVR, emisiunea are acum în plus prezenţa unui „colţ al cârcotaşilor". Trupa Andrei Tudor Band aduce culoare muzicală emisiunii, iar telespectatorii fideli au şansa de a câştiga premii oferite de sponsori, participând la concursurile lansate telefonic sau pe pagina de FaceBook Ne vedem la TVR.

(w882) Marina Alm

Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Logo

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...