loader
Foto

Mii de oameni au nevoie urgentă de ajutor

În Galați, apele care au distrus mii de gospodării și case încep să se retragă, dar amploarea dezastrului devine tot mai evidentă.

 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunță că numărul persoanelor decedate a ajuns la șase, iar o persoană din localitatea Costache-Negri este în continuare dispărută.

Peste 20.000 de oameni sunt grav afectați și au nevoie urgentă de ajutor, fie că e vorba de adăpost, provizii sau materiale pentru curățarea și reconstrucția locuințelor. Oamenii sunt rugați să se unească și să ofere sprijin. Deja sunt mai multe puncte de colectare donații pentru sinistrați în Galați.

Premierul și mai mulți miniștri au vizitat satele inundate pentru a evalua gravitatea situației, iar hidrologii avertizează că pericolul încă nu a trecut.

Aflați detalii despre situația actuală pe TVR INFO

Foto: TVR INFO

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...