loader
Foto

Meciurile tricolorilor U21 de pregătire pentru EURO 2023, live la TVR 1 | VIDEO

Pe 7, respectiv 9 octombrie, „tricolorii mici” întâlnesc reprezentativele Suediei şi Mexicului, în două partide pregătitoare pentru Campionatul European EURO 2023. Ambele meciuri sunt transmise în direct la TVR 1.

 

Săptămână cu fotbal tânăr la TVR 1: joi, pe 7 octombrie, echipa antrenată de Florin Bratu a întâlnit la Marbella, în Spania, Naţionala U20 a Suediei, de la ora 21.00; iar vineri, 9 octombrie, la aceeaşi oră şi pe acelaşi stadion se joacă amicalul dintre România U21 şi Mexic U21. Vedem ambele partide în direct la TVR 1, comentate de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos.

(w882)

„E primul turneu de pregătire al Generaţiei 2000, cea care se antrenează pentru Campionatul European 2023. Competiţia va fi organizată în România şi în Georgia, iar tricolorii sunt calificaţi în calitate de gazde. Selecţionerul Florin Bratu a ales Marbella, acolo unde românii au mai făcut cantonamente şi a convocat jucători născuţi dupa 1 ianuarie 2000, eligibili pentru EURO”, explică Emil Hossu-Longin.

(w882) teren

Primii adversari vor fi suedezii, cu mare tradiţie la U21, campioni europeni în 2015. Scandinavii au un lot U20, întărit cu câţiva fotbalişti de 21 de ani.

La rândul lor, fotbaliştii mexicani, pe care elevii lui Bratu îi vor întâlni în cantonamentul din sudul Spaniei pe 9 octombrie, reprezintă, de asemenea, una dintre forţele mondiale la această categorie de vârstă.

(w882)

„Naţionala va folosi toate datele în care sunt programate meciurile oficiale din preliminarii pentru a juca partide de pregătire, obiectivul fiind definitivarea unei echipe capabile să obţină o nouă calificare la Jocurile Olimpice. În Italia 2019 au fost Hagi, Coman, Puscaş, Cicâldău, Paşcanu. Pentru 2023 se pregătesc Ianis Stoica, Markovici, Racoviţan, Miculescu, Popa”, mai spune comentatorul TVR.

foto: frf.ro

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...