loader
Foto

Marina Almăşan caută „Asistenta N°1” din România

Realizatoarea a lansat în ediţia din 16 noiembrie a emisiunii 37° C de la TVR 1 şi TVR+ un concurs menit să o descopere pe cea mai bună asistentă medicală din ţară

 

Ediția emisiunii de sâmbătă 16 noiembrie este disponibilă online

Sâmbătă, la 14.35, Marina Almăşan a demarat un concurs inedit în cadrul emisiunii 37° C, pe care o realizează şi prezintă la TVR 1 şi online, pe TVR+. „Asistenta N°1” este cea mai bună asistentă medicală din România, încă nedescoperită, dar care va fi cunoscută tuturor în ultima ediţie a emisiunii din acest an, în urma concursului care se va derula atât în cadrul fiecărei ediţii 37° C, cât şi pe pagina de Facebook a emisiunii.

Juraţii concursului vor fi atât medici de renume din România, cât şi pacienţi celebri - personalităţi din diferite domenii care s-au aflat, la un moment dat, pe patul de spital. Fiecare român care a fost măcar o dată internat în spital poate face recomandări de înscriere în concurs pentru asistente medicale care i-au marcat viaţa. De asemenea, asistentele medicale pot fi înscrise în competiţie de către colegii de spital sau de familiile lor. Calităţile care le recomandă sunt: profesionalismul, experienţa, căldura sufletească, devotamentul faţă de bolnav, spiritul pozitiv, capacitatea de a-i insufla bolnavului optimism, colegialitate, o conduită exemplară la serviciu şi în afara lui, calităţi deosebite de soţie şi mamă. Vor conta, desigur, şi calităţile fizice, dar organizatorii concursului declară ferm: „Nu este un concurs de frumuseţe!". Cei care doresc să recomande o asistentă pot trimite la redacţia emisiunii 37° C o fotografie a acesteia, însoţită de o prezentare informală, poate chiar cu situaţii-limită în care respectiva asistentă şi-a dovedit calităţile.

Marea învingătoare va primi o mulţime de premii: un Revelion de vis, împreună cu partenerul de viaţă, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din România şi, la pachet, o superbă ţinută de Revelion purtând semnătura designerului Liliana Ţuroiu, o călătorie de documentare la celebrul Spital Acibadem din Istanbul, precum şi dotări de invidiat pentru bucătăria de acasă.

Ediţia din 16 noiembrie are şi alte argumente cu care Marina Almăşan îşi poate convinge telespectatorii să rămână cu TVR 1 de la 14.35: Viorel Lis va afla, în sfârşit, de la o somitate medicală, că prostata este o glanda şi nu o boală, un celebru vindecător din Nigeria ne va ajuta să scăpăm de acnee, iar publicul spectator va cădea în cursa întinsă de realizatoarea TVR, care mizează, cu succes, pe ceea ce înseamnă efectul Placebo. În final, acelaşi public va încerca terapia... prin râs.

37° C este un show interactiv, pe teme de sănătate, o emisiune medicală dinamică, interactivă, diferită de la o ediţie la alta. Medici de renume vorbesc despre bolile care ne ameninţă, despre cum le tratăm, dar mai ales cum le prevenim. Telespectatorii intră în dialog cu invitaţii emisiunii, pun întrebări, povestesc propriile experienţe, participă la concursuri şi la demonstraţii practice.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...