loader
Foto

Marin Ganciu: cobza și vocea care încântă generații

RECOMANDARI

O incursiune în viața și cariera unui artist desăvârșit, invitat în emisiunea ”Istorii cu tâlc”, la TVR Moldova. Marin Ganciu, un nume de referință în muzica populară românească, este în egală măsură un cântăreț de excepție și un instrumentist virtuoz.  

 

Admiratorii îl recunosc de la primele acorduri, fiind cuceriți de vocea sa inconfundabilă și de măiestria cu care mânuiește cobza, instrument ce a devenit un adevărat simbol al stilului său.

Artistul Marin Ganciu este invitatul noului episod al emisiunii ISTORII CU TÂLC, iar moderatorul podcast-ului este actorul și prezentatorul Anatol Guzic.

Urmăriți în această ediție, o interesantă discuție despre părinți, pedagogie, renunțarea la televizor și internet, dar și despre felul în care invitatul reușește să inspire copiii din Ansamblul „Crăițele” să îndrăgească folclorul.

(w882)

Cel mai bun sfat primit de la tatăl său, spune artistul, a fost să strige după ajutor, la nevoie, în momentele când ceva nu îi reușea.

El povestește cum, în timpul studiilor la Academie, dacă primea o notă de 10 pe care simțea că nu o merita, acest lucru îl afecta profund, uneori chiar și pentru o perioadă de două săptămâni.

Puteți viziona în episodul emisiunii ISTORII CU TÂLC, valorile autentice și pasiunea pentru folclor în povestirile unui artist dedicat.

 
Gală senzațională și exclusivități, într-un nou sezon

Prima gală din sezonul cu numărul 14, a emisiunii moderate de Paul Surugiu-Fuego la TVR 2 este una specială, plină de emoții, muzică live și ...

„Vreau să îi impulsionez pe cei mici şi vorbele mele să îi ajute.” Andreea Bălan, cooptată în echipa „Vedeta familiei” în sezonul 6 al emisiunii de la TVR 1

„Şi eu, de multe ori, mă simt şi mă port ca un copil”, mărturiseşte vedeta care va juriza prestaţiile micilor concurenţi, alături de Elena ...

Dorința de a avea un joc perfect

Dorința de a avea un joc perfect

publicat: Joi, 03 Aprilie 2025

În competițiile sportive, relaxarea mentală este aliatul nevăzut al performanței, în timp ce presiunea perfecțiunii poate deveni cel mai mare ...