loader
Foto

Galerie foto

Mașini, teste și verdicte: o ediție „verde” cu Giurgea și Bratu

Emisiunea dedicată mașinilor de la TVR 1 a venit miercuri, 2 martie, cu ediția aniversară cu numărul 90. Am sărbătorit această cifră rotundă cu trei materiale despre cele mai noi mașini eco din țară, la TVR 1, TVR HD și TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Mașini, Teste și Verdicte ajunge astăzi la episodul 90. Special pentru această ediție aniversară a emisiunii noastre am pregătit trei materiale cu patru dintre cele mai noi și interesante mașini eco pe care le poți cumpăra acum în România.

În primul rând, am condus cea mai accesibilă mașină electrică Renault: micul ZOE. Vorbim apoi despre cele două mașini electrice VW disponibile în România: modelul de clasă mini e-up! și Golful electric numit e-Golf. Am condus aceste trei mașini full-electrice pentru a vă spune cum se simt de la volan și cât durează de fapt o încărcare completă de baterii.

Ultimul material al emisiunii ne-a dus la bordul lui Ford Mondeo Vignale Hybrid. Ford a creat o divizie foarte luxoasă în cadrul căreia va comercializa versiuni speciale ale mai multor modele ale sale. Ele se numesc Vignale și în cazul celor bazate pe limuzina de clasă medie Mondeo sunt disponibile și ca versiune eco, cu propulsie hibridă: motor pe benzină plus motor electric. Am testat-o pentru a vă spune cât consumă și cum se comportă la drum.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.45 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:45, şi duminică, la ora 14:30 (reluare).

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile.Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

Logo

 
TVR și Crucea Roșie, alături de sinistrați

TVR și Crucea Roșie, alături de sinistrați

publicat: Vineri, 20 Septembrie 2024

Televiziunea Română, alături de Ministerul Apărării și în parteneriat cu Crucea Roșie, dau o mână de ajutor celor aflați în nevoie în această ...

Teodora Brody, primul artist de jazz din România care va concerta la Carnegie Hall

Loredana Negrilă vă dă întâlnire la „Brilliant” cu Teodora Brody, extraordinara voce a jazz-ului internațional și prima solistă de jazz din ...

Laura Lavric, 78 de ani de cântec și bucurie

Laura Lavric, 78 de ani de cântec și bucurie

publicat: Vineri, 20 Septembrie 2024

De la debutul remarcabil din 1967 la momente memorabile și spectacole internaționale, artista continuă să impresioneze prin muzica sa tradițională