loader
Foto

Horoscopul lunii septembrie

Interpretările pot rezona atât pentru zodie, cât și pentru ascendent. Pentru o privire de ansamblu asupra felului în care vă pot influența energiile, citiți interpretarea pentru zodie, dar și pentru ascendent.

 

Berbec

Luna aceasta, sunteți provocat intens pe segmentul parteneriatelor, pentru că trebuie să echilibrați dorința de independență cu cea de a avea și relații armonioase cu ceilalți. Maniera în care vă exprimați ar trebui cu grijă aleasă, tendința de a critica ar putea fi temperată, iar atenția transferată de la greșelile altora la propriile neajunsuri. Familia, locuința, pământul, proprietatea, patrimoniul sunt teme importante în această lună, nu numai pentru Berbec, ci pentru noi toți. Mai ales dacă este nevoie să apărăm ceea ce considerăm că ne aparține. Sunt și chestiuni legate de carieră ce au nevoie de revizuire, perfecționare și mai ales de determinare pentru a obține ce vă doriți. Vor fi vizibile și acele aspecte legate de sănătate sau stil de viață care necesită mai multă grijă.

Taur

Emoțiile conștientizate pot fi comunicate în moduri plăcute, chiar dacă sunteți provocat să reacționați și vi se apasă, cum se spune, pe butoane, alegeți să spuneți ce simțiți, fără să găsiți vinovați pentru asta. Dacă sunt chestiuni care vi se par injuste sau dacă felul în care alții aleg să comunice vi se pare ofensator, alegeți să spuneți lucrurilor pe nume fără a ofensa la rândul vostru. Aveți acces la o perspectivă mai înaltă, puteți vedea cauzele profunde ale reacțiilor celorlalți și poate asta vă va face să nu-i judecați cu asprime. Mențineți echilibrul muncă-odihnă-distracție și corp-minte-suflet. Încercați să revizuiți acele segmente despre care știți că au nevoie de o schimbare și fiți gata la momentul potrivit să acceptați să fiți flexibili. Finanțele par să se îmbunătățească, așa că aveți toate motivele să vă bucurați de asta împreună cu cei dragi.

Gemeni

Poate exista o preocupare constantă în septembrie pentru casă și familie. Pentru unii, sub forma unor reamenajări, pentru alții ca schimbări de domiciliu și pentru alții ar putea fi vorba despre relația cu membrii familiei. Pentru toți, este nevoie de punerea în ordine a priorităților și de disciplină și atenție la detalii. Sunteți provocat pe zona financiară, poate din dorința de a avea cât mai bine grijă de familie și casă. Trebuie să se schimbe ceva, cel puțin în modul în care gestionați resursele voastre și ale altora. Deveniți foarte creativ, simțul artistic e la cote înalte, cheful de viață, de asemenea. Îmbinați utilul cu plăcutul în proiectele voastre și dați frâu liber imaginației. Puteți chiar să vă îndrăgostiți, oportunități sunt peste tot.

Rac

Simțiți dintr-o dată că trebuie să treceți la acțiune, ar fi și cazul să faceți ceva cu Marte în propriul semn. Important este să știți exact unde să vă concentrați energia. Ca să nu vă pierdeți în detalii și să lăsați lucrurile neterminate, mai ales dacă vă temeți că nu veți reuși ce v-ați propus. Veți avea multe discuții și negocieri, drumuri scurte și informații noi de luat în calcul, firește cu atenția la detalii și spiritul critic pe care Fecioara ni le oferă tuturor luna asta. Căutați armonia în viața de familie, fiți just și nu depășiți măsura în relație cu membrii familiei, dar nu permiteți nici lipsa de măsură din partea lor. Iar dacă încă nu ați reușit, acum e un moment bun să transformați casa într-un refugiu, un loc în care să vă relaxați și încărcați în același timp. Aduceți armonia în casa voastră prin acele lucruri care vă evocă amintiri frumoase sau care vă fac să visați la momente speciale.

Leu

Anumite daruri sau compensații financiare se pot arăta în această lună, ca rezultat al devotamentului și muncii depuse până acum. Vor fi poate anumite discuții sau doar preocuparea voastră legată de aspectele bănești, dar și de raportul resurse-valori-apreciere. Aspectele indică multe drumuri de făcut și conversații de purtat. Cu casa învățăturii așa aglomerată, puteți scrie mult, cerceta sau participa la cursuri. Veți primi sprijin din partea șefilor și a prietenilor, iar meritele vă vor fi recunoscute. Mențineți atenția asupra sănătății, căutați să reevaluați stilul de viață și nu vă lăsați purtat în prea multe direcții care v-ar putea epuiza. Poate este necesar, mai mult decât de obicei, să vă dedicați meditației sau oricăror activități care vă ajută să vă încărcați emoțional.

Fecioară

Fie că vă place, fie că nu prea, cu Soarele pe teren propriu aveți energia și determinarea să începeți un capitol nou. Dacă acesta este legat de remodelarea corpului, de schimbarea garderobei sau de adoptarea unui alt stil, depinde de fiecare. Vă preocupă resursele mai mult decât de obicei, încercați să mențineți în echilibru balanța câștiguri-cheltuieli. Din punct de vedere profesional, puteți observa o evoluție, o recunoaștere a meritelor, o promovare, poate și o alegere; aceasta poate veni și cu o provocare ce vizează ieșirea din starea de confort și nevoia de adaptare. Aveți motive de optimism, nu lăsați responsabilitățile și grijile să vă răpească bucuriile. Nu permiteți activităților de rutină să vă îndepărteze de la visul vostru. Începeți să lucrați concret la ce vă doriți și știți că puteți realiza.

Balanță

Aveți acea carismă pe care numai Venus o poate face posibilă. O arătați și de obicei, dar acum, cu Venus în domiciliu în Balanță, farmecul vostru se observă de la depărtare. Venus aduce, în latura sa pozitivă, și diplomația, așa că vă puteți folosi de acest instrument pentru a armoniza relațiile. Viața de familie a suferit poate niște modificări și este nevoie de revizuirea acestui domeniu de viață. Mai ales de schimbarea perspectivei voastre în relație cu casa, familia, partenerul. Sunteți dornici să acționați pentru transformarea felului cum sunteți văzut din punct de vedere profesional. Cariera și situația familială stau în balanța cosmică și cer mai multă atenție decât de obicei. Poate fi prezent și un conflict interior ale cărui cauze vi se pot revela prin vise sau printr-o profundă conștientizare. Este o lună bună pentru reflectare și odihnă.

Scorpion

Luna aceasta, atenția voastră se poate muta de la carieră la relațiile cu prietenii, interacțiunea în cadrului grupurilor, dar, pentru unii dintre voi, poate apărea acea nevoie de a vă gândi la ce vă doriți cu adevărat pentru viitor, să începeți să plănuiți detaliile prin care puteți obține concret ce visați. Puteți primi un dar, un ajutor financiar sau o moștenire care vă permite să faceți acele schimbări la care visați. Sunt multe aspecte din subconștient care vor ieși la iveală. Vă veți lărgi sfera cunoașterii, schimba ideile care vă țin pe loc și porni pe un nou drum din punct de vedere spiritual. Veți avea o perspectivă mult mai detașată luna aceasta și nu veți fi deloc ușor de manipulat emoțional.

Săgetător

Până în noiembrie se cere o reevaluare a domeniului financiar și probabil o reconsiderare a resurselor pe care le aveți în comun cu alții. Aveți ocazia să colaborați bine cu partenerii de afaceri sau cu persoanele dragi și probabil că norocul vine din talentul vostru de a accepta perspectivele diferite, de a fi flexibili. Există posibilitatea să aveți recunoaștere publică, să vă afirmați profesional sau să încheiați cu bine o etapă în privința carierei. Ambele segmente de viață, cariera și viața de familie, au nevoie de atenție și de reechilibrare. Relația cu grupurile de prieteni sau colegi este importantă luna aceasta, rămâneți deschiși cunoașterii altor oameni și altor grupuri cu interese similare.

Capricorn

Va reveni preocuparea pentru sănătate și grija pentru corp, aspect fizic și stil de viață. Dar probabil că vă interesează cum vă văd ceilalți, dacă vă apreciază munca, dacă aveți valoare din punct de vedere profesional, dacă imaginea voastră coincide cu ceea ce credeți voi despre voi înșivă și dacă există echilibru între viața de familie și profesie. Cuvintele-cheie de observat în această perioadă, mai ales profesional: dreptate, adevăr, justiție, corectitudine, armonie, mediere, echilibru. Vă puteți extinde orizontul cunoașterii, dacă lăsați curiozitatea să preia frâiele. Puteți descoperi multe informații și oameni care vă vor schimba convingerile. Capitolul relațiilor va fi relevant în următoarea perioadă, va fi nevoie să puneți bariere acelora care vă secătuiesc emoțional, dar veți găsi și oameni cu care veți rezona și vor intra în cercul vostru de apropiați.

Vărsător

Imaginația este la cote înalte, sunteți foarte creativ și dornic să explorați. Mențineți atenția și la partea financiară, nu pierdeți din vedere cât de importante sunt resursele, atât cele interioare, cât și celelalte. Păstrați măsura între ceea ce primiți și ceea ce oferiți și nu jucați toți banii pe o singură carte, atât la propriu, cât și la figurat. Locul de muncă poate veni cu o serie de provocări, de tratat cu atenție și răbdare, nu cu stres și griji, neacceptând răspunderi care nu vă aparțin. În același timp, munca și sănătatea sunt legate, deci măsura în toate se recomandă. Socializarea, schimbarea impresiilor, căutarea acelor cercuri care să vă învețe ceva nou, să stimuleze imaginația și să vă aducă un spor de cunoaștere sunt benefice în această lună.

Pești

Relațiile cu ceilalți pot fi puțin mai complicate decât de obicei, vi se cere mai multă atenție la detalii și o comunicare clară. Modul în care stați de vorbă e de preferat să rămână centrat pe amabilitate. Un eveniment în familie, o ceremonie, o sărbătoare sau pur și simplu o reuniune cu cei dragi vă poate face să uitați de tot ce vă cauzează neplăceri în rest. Relațiile cu copii, cu persoana iubită, jocurile și creativitatea sunt importante luna aceasta, alături de atenția acordată sferei emoționale, a impactului pe care îl pot avea anumite întâmplări asupra voastră. Din punctul de vedere al resurselor, căutați să vă mențineți independența și țineți sub control domeniul financiar. Vedeți de ce resurse interioare dispuneți și nu le-ați descoperit până acum și cum v-ar putea ajuta să aduceți un plus de valoare vieții voastre.

* Horoscopul este creat pentru divertisment și trebuie considerat ca atare.

Foto: Shutterstock

text de Monica Paula Coman

Tag-uri: horoscop
 
Mayumi Kanagawa, câștigătoarea Concursului „Enescu” la vioară: M-am bucurat să interpretez concertul de Saint-Saëns

Muziciana Mayumi Kanagawa și-a exprimat recunoștința că a putut cânta pe scena Ateneului Român unul dintre concertele ei preferate, de Camille ...

Gabriela Szabo: Nu atingi performanţa fără multă seriozitate şi disciplină

Gabriela Szabo a devenit campioană europeană la doar 15 ani, o vârstă la care majoritatea adolescenților își îndreaptă atenția către distracții ...

Aitana, un autentic safari african în Europa

Aitana, un autentic safari african în Europa

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Situat în estul Spaniei, lângă orașul Penáguila, în munți, la o altitudine de 1000 de metri deasupra nivelului mării, la 145 km de La Zenia, ...