loader
Foto

Horoscopul lunii august

Interpretările pot rezona atât pentru zodie, cât și pentru ascendent. Pentru o privire de ansamblu asupra felului în care vă pot influența energiile, citiți interpretarea pentru zodia dumneavoastră și cea pentru ascendent.

 

Berbec: Simțiți nevoia să vă spuneți părerea, să vă apărați perspectiva. Aveți un neastâmpăr, care se poate dovedi constructiv dacă nu vă epuizați energia acolo unde știți că nu există nicio miză. Este o perioadă creativă, puteți să vă concentrați pe asta. Nu vă pierdeți în analize epuizante, în discuții în contradictoriu care vă pot strica relațiile și vă pot afecta nu doar emoțional, ci și fizic. Poate aflați și ceva în cercul de cunoștințe care vă pune pe gânduri, dar, indiferent ce este, nu lăsați asta să vă răpească buna dispoziție. Dacă vreți să faceți schimbări ale locului de muncă sau nu sunteți satisfăcuți de locul unde ați ajuns din punct de vedere profesional, este momentul să reconsiderați, regândiți și plănuiți, nu să acționați din impuls.

Taur: Echilibrarea finanțelor poate fi un punct important pe lista voastră de priorități, pentru că vă doriți să luați taurul de coarne și să demarați acțiunile necesare care să vă aducă schimbarea mult dorită. Chiar dacă va fi epuizant la locul de muncă, acasă căutați energia de care aveți nevoie pentru a vă încărca bateriile. Reflectați asupra felului în care relațiile cu ceilalți vă influențează emoțional și cum se repercutează stresul asupra sănătății. Ar trebui să conștientizați felul în care menținerea obiceiurilor sănătoase vă poate aduce beneficii pe termen lung și cum pierderea armoniei vă poate afecta pe toate planurile.

Gemeni: Simțiți dintr-o dată un impuls să faceți o schimbare, poate de imagine, poate la locul de muncă sau poate e timpul să începeți cu entuziasm un proiect nou în familie. Nu vă grăbiți, însă, cu Marte și Jupiter alături, ca sfătuitori principali, să acționați fără a avea toate datele unei probleme. Aveți un discurs convingător, dar nu încercați să despicați firul în patru, mai ales în familie. În prima parte a lunii concentrați-vă pe relația cu colegii, pe activitatea de rutină, pe muncă și sănătate, pentru că mai apoi va veni rândul parteneriatelor și contractelor, profesionale și personale. Nu vă lăsați provocați și nu provocați, dacă nu sunteți un pasionat al dramelor!

Rac: Mai multă încredere în propria persoană sau o îmbunătățire a situației financiare vă pot da o stare de bine molipsitoare. Nicio o discuție în contradictoriu nu ar trebui să vă strice dispoziția. Așa că răspândiți bucurie în jur ori de câte ori simțiți. Încercați să vă extindeți orizontul cunoașterii, să fiți atenți la informațiile pe care le aflați, la ideile care vă vin. E o lună bună să faceți acele schimbări legate de stilul de viață la care v-ați gândit. Ceva vă provoacă să vă reconsiderați stilul de viață și atenția pe care o acordați corpului. Provocările pe axa familie – carieră, dificil de gestionat, cer răbdare, nu încăpățânare.

Leu: Sunteți vedeta sezonului, deci nici luna asta nu o să treceți neobservați. Încercați să mențineți un echilibru în sfera finanțelor, gândiți-vă dacă aveți cu adevărat nevoie de lucrurile pe care vreți să le achiziționați. Unele adevăruri, mai puțin plăcute, vor ieși la iveală în conversații. Nu luați decizii importante în această perioadă, Mercur retrograd vă invită să vă reconsiderați poziția, să vă priviți planurile cu obiectivitate, cu atenție la detalii, dar fără a vă pierde entuziasmul. Se produc multe schimbări interioare, pe care le veți vedea manifestate în exterior de îndată ce perioada de reflectare a lui Mercur retrograd se încheie.

Fecioară: Mercur retrograd este neplăcut, mai ales când vă tranzitează zodia și vreți cu orice preț să rezolvați, să obțineți, să ajungeți undeva. Dar când simțiți că nu vă iese ceva, e semn că trebuie să vă concentrați pe revizuire, reevaluare, reechilibrare și...relaxare. Grijile financiare sunt doar temporare, dar asta nu înseamnă să faceți cheltuieli inutile. Aspecte care v-au fost ascunse sau pe care până acum nu le-ați observat vor ieși la lumină. Vedeți în ce măsură situația profesională reflectă ce vă doriți sau cine sunteți și cum echilibrați viața profesională cu cea de familie.

Balanță: Restabilirea echilibrului în privința sănătății și a relațiilor, oprirea fluctuațiilor din domeniul financiar, dar și parteneriatele sunt prioritățile săptămânii și ale întregii luni. Întâlnirile cu prietenii și colegii vă pot scoate din rutină și da energie. Poate v-ați propus să începeți un curs nou, un studiu sau vreți să plecați într-o călătorie importantă. Nu renunțați la primul obstacol. Aveți un sprijin de la Marele Benefic. Încercați să înțelegeți în ce măsură ceea ce gândiți vă influențează realitatea. E bine să rămâneți atenți la detalii, dar nu vă epuizați mental.

Scorpion: Luna tranzitează la începutul săptămânii 12-18 august segmentul vostru de cer și asta vă poate face să vă simțiți în elementul vostru. Asta nu înseamnă să vă închideți în casă și nici să vă refugiați în muncă. Oricum nu veți putea, nici dacă veți vrea. Soarele din casa a X-a vă susține în continuare afirmarea. Veți simți că e nevoie să vă implicați mai mult în viața comunității și să vă arătați sprijinul. Nu vă suprasolicitați însă în încercarea de a vă dovedi că puteți mai mult. Mențineți focusul asupra prezentului și tratați cu seriozitate sarcinile de îndeplinit, dar păstrați timp și pentru relaxare.

Săgetător: Viața de familie, grupul de prieteni, parteneriatele sunt domenii care, pe tot parcursul lunii august, vor avea nevoie de atenția voastră. Dar mai este și nevoia de a crea ceva nou, de a vedea tot ce vi s-a întâmplat până acum într-o lumină nouă, cu mai multă înțelepciune. Dezamăgirile, grijile, tensiunile și altele asemenea pot fi lăsate acasă atunci când plecați în vacanță. Chiar și într-o singură zi vă puteți lua câte un fel de vacanță de la tot ce vă aduce stres. Vacanțele zilnice sunt perfecte pentru orice Săgetător respectabil.

Capricorn: Concentrarea pe familie și casă vă pot face să nu luați în serios celelalte provocări și să nu vă împotriviți nevoii de modificare din alte domenii ale vieții. Rezistența la schimbare e singura care vă poate crea probleme. Transformați, în primul rând, încăpățânarea în răbdare. Nu este cel mai bun moment pentru ascensiunea în carieră pe care o doriți. Sunt în atenție, în această perioadă, informațiile, comunicarea, studiile, învățarea, lecțiile, schimbarea ideilor, credințelor, filosofiei de viață. Observați în ce fel vă autosabotați prin ambiție și critică/autocritică și care sunt consecințele.

Vărsător: Dorința de a vă schimba cu orice preț viața, contextul, imaginea va rămâne vie pe tot parcursul tranzitului plutonian prin aria voastră de cer. Așa că luați fiecare capitol pe rând, cu răbdare și perseverență. Relațiile contractuale și parteneriatele vă vor aduce clarificări legate de ajustările pe care le aveți de făcut. Căutați să ieșiți dintr-o stare de inerție, să descoperiți inspirația în relațiile cu ceilalți, căutați să vă bucurați de viață cum știți mai bine. Sunt provocări pe axa resurselor și e nevoie de grijă la detaliu, poate de mai multă responsabilitate în felul cum gestionați ce este valoros, atât în relație cu sine, cât și cum ceilalți.

Pești: Toți știm că nu e ușor cu Saturn retrograd în propria casă, dar scopul său e mereu nobil. Poate nu simțiți că progresați, dar e numai o iluzie. Cu Saturn, creșterea e lentă, dar e garantată. Pe de altă parte, primiți o influență benefică din partea Soarelui în casa a VI-a și un strop de curaj de la Nodul Nord în Berbec în casa a II-a, ceea ce înseamnă că puteți să vă folosiți resursele creative într-un mod unic. Fiți flexibil și creativ și când e vorba de parteneriate și familie și nu vă pierdeți în haosul detaliilor și tentația contrazicerii, căutați esența, exprimându-vă cât mai clar punctul de vedere.

* Horoscopul este creat pentru divertisment și trebuie considerat ca atare.

Foto: Shutterstock

text de Monica Paula Coman

Tag-uri: horoscop
 
Mayumi Kanagawa, câștigătoarea Concursului „Enescu” la vioară: M-am bucurat să interpretez concertul de Saint-Saëns

Muziciana Mayumi Kanagawa și-a exprimat recunoștința că a putut cânta pe scena Ateneului Român unul dintre concertele ei preferate, de Camille ...

Gabriela Szabo: Nu atingi performanţa fără multă seriozitate şi disciplină

Gabriela Szabo a devenit campioană europeană la doar 15 ani, o vârstă la care majoritatea adolescenților își îndreaptă atenția către distracții ...

Aitana, un autentic safari african în Europa

Aitana, un autentic safari african în Europa

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Situat în estul Spaniei, lângă orașul Penáguila, în munți, la o altitudine de 1000 de metri deasupra nivelului mării, la 145 km de La Zenia, ...