loader
Foto

La TVR2: filme de Crăciun pentru întreaga familie

Filme romantice, de artă, filme pentru copii sau pentru întreaga familie, comedii şi filme de animaţie sunt surprizele pregătite la TVR 2 pentru acest Crăciun.

 

Încă de miercuri, ne pregătim pentru atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă urmărind primele filme de sărbătoare. Şi pentru că cei mai mici sunt şi cei mai nerăbdători, ei vor fi primii care vor primi cadoul special. Este vorba despre noul lor prieten, simpaticul căţel Murphy, cu puteri telepatice, care porneşte în cele mai tari aventuri - cu agenţi secreţi şi extratereştri. De-a lungul a trei zile minunate, copiii se întâlnesc cu Murphy de la 9.30, urmărind Un Crăciun cu peripeţii (miercuri), Un căţel la Hollywood (joi) şi Un căţel detectiv (vineri).

(oar_w460)

Adulţii sunt şi ei invitaţi miercuri, de la ora 21.10, să se delecteze cu comedia romantică Cel mai dulce Crăciun (DELIVER BY CHRISTMAS – SUA, 2020), o minunată poveste de dragoste între Molly şi Josh, care se împlineşte în decorul magic al Crăciunului.

(oar_w460)

Vineri, 25 decembrie, de la 16.30, întreaga familie este aşteptată să se bucure de o feerie cinematografică nominalizată la Oscar: Condurul şi trandafirul: Povestea Cenuşăresei. În rolul prinţului din acest musical îl vom revedea pe celebrul actor Richard Chamberlain.

(oar_w460)

Sâmbătă, de la 8.10, copiii pornesc la drum  spre Planeta comorilor, o adaptare science-fiction a romanului "Insula comorilor" de Robert Louis Stevenson. Vocile aparţin cunoscuţilor actori Joseph Gordon-Levitt, Emma Thompson şi Martin Short, iar filmul a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună animaţie.

De la 11.10, este programat filmul romantic Crăciun la magazin după care de la 20.10, intrăm pe tărâmul basmelor reale, urmărind Sissi, cu Romy Schneider. Prin splendoarea decorurilor, a locurilor în care s-a filmat, a costumelor, a distribuţiei şi a scenariului său, Sissi este considerat unul dintre cele mai frumoase basme reale. Seara de sâmbătă se încheie cu o premieră: debutul, începând cu ora 22.00, a unui nou serial italian: Hotel Imperial. Pe parcursul a 12 episoade, urmărim poveştile surprinzătoare, misterele şi ciudăţeniile care se întâmplă sub acoperişul grandiosului edificiu, un simbol al luxului şi opulenţei.

(oar_w460) sissi

Săptămâna se încheie la TVR 2 cu filmele programate de TVR 2 la Duminica filmului românesc Declaraţie de dragoste (13.10) şi Secretul lui Bachus (20.10), dar şi cu o minunată surpriză pentru copii, programată să înceapă la ora 17.10. Este vorba despre filmul de animaţie Frumoasa şi Bestia – un excelent basm care are în palmares două premii Oscar, 3 premii Globul de Aur şi 5 premii Grammy.

(oar_w460)

Seara, de la 22.15, la Filmul de artă, actori de top precum Liam Neeson, Kim Basinger, Adrien Brody sau Mila Kunis vă aşteaptă să-i urmăriţi în: Dragoste la persoana a treia – un film cu trei poveşti de iubire din Paris, New York şi Roma.

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...