loader
Foto

Jaqueline Cristian, învinsă de Qinwen Zheng în turul al doilea la Wuhan

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă de chinezoaica Qinwen Zheng, locul 7 în clasamentul WTA, cu 6-2, 6-4, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Wuhan, China.

 

Meciul de miercuri a durat o oră și 42 de minute, timp în care sportiva română, aflată pe locul 75 WTA și beneficiară a unui wild card, nu a reușit să depășească jocul solid al favoritei numărul cinci. Zheng a dominat la capitolul serviciu, înregistrând 9 ași și doar 2 duble greșeli, în timp ce Cristian a contabilizat 3 ași și 6 duble greșeli. De asemenea, jucătoarea din China a avut procentaje superioare atât la punctele câștigate pe ambele servicii, cât și la mingile de break convertite.

Cele două jucătoare sunt acum la egalitate în întâlnirile directe, cu câte două victorii fiecare. Cristian a câștigat meciurile din 2019 și 2021, iar Zheng a învins-o pe româncă de două ori anul acesta, inclusiv în sferturile de finală de la Palermo.

Pentru participarea la turneu, Jaqueline Cristian a obținut un cec de 20.714 dolari și 65 de puncte WTA.

Mai multe detalii regăsiți pe TVR INFO.

Foto: Pixabay

 

Logo

 
La mulţi ani, TVR 3! Postul TVR dedicat vieţii comunităţilor locale împlineşte 16 ani

Pe 10 octombrie 2008, Televiziunea Română oferea telespectatorilor cel de-al cincilea post al său, menit să unească românii din toate zonele ţării.

Un sfert de veac de „Garantat 100%”. Cu Cătălin Ştefănescu

„Contează ce faci cu invitatul cu care stai de vorbă, cât de mult și de autentic e conținutul care rămâne în urma acestei întâlniri”, ne spune, ...

Viața și minunile Sfântei Cuvioase Parascheva (I)

Viața și minunile Sfântei Cuvioase Parascheva (I)

publicat: Joi, 10 Octombrie 2024

Iașul găzduiește, în aceste zile ( 8-15 octombrie), unul dintre cele mai așteptate și importante pelerinaje din România. Sute de mii de ...