loader
Foto

Galerie foto

Înapoi acasă pentru a-şi urma visurile

După ce au studiat şi lucrat în străinătate, Bogdan şi Marius au revenit în ţară, unde au încercat să-şi pună pe picioare propriile afaceri şi să se reintegreze în sistemul românesc. Deznodământul l-ați putut afla duminică, la TVR 2, TVR HD şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Bogdan Roşu e instructor de arte marţiale şi life coach. A făcut facultatea în Insula Creta, pentru că a vrut să studieze turismul aplicat. A lucrat în paralel 5 ani în industria hotelieră, iar apoi a emigrat şi în Italia, unde a încercat să îşi deschidă şi o sală de Wing chun.

S-a întors în România în urmă cu 2 ani şi a lansat singurul concept de dezvoltare personală prin arte marţiale din ţară. Visul său de a deschide o sală mare, dedicată tuturor celor care vor să evolueze fizic sau spiritual pare să prindă contur.


Marius Uscatu este chirurg ortoped şi lucrează la o clinică privată din Bucureşti. Deşi astăzi este căutat şi foarte cunoscut în specializarea sa, în urmă cu zece ani Marius Uscatu era doar un ortoped şomer. A trăit din plata la negru, a trimis mii de solicitări de angajare şi a riscat. A lucrat 3 ani în Franţa, la Strassbourg şi a fost singurul medic din generaţia sa care s-a întors în ţară. Motivul principal a fost faptul că soţia şi copilul său rămăseseră acasă.

***

Emisiunea „A doua emigrare poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

Logo

 
FCSB, început în forţă în Europa League

FCSB, început în forţă în Europa League

publicat: Vineri, 27 Septembrie 2024

Campioana României FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din Europa ...

Tatiana Ernuțeanu: despre statutul de poet și publicist în România

Licențiată în filologie și comunicare, Tatiana Ernuțeanu a intersectat conceptul creativ cu scrisul, la scurt timp după finalizarea studiilor, ...

Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...