loader
Foto

În Noaptea de Înviere, filmul „Patimile lui Hristos”, la TVR1

În Noaptea de Înviere, de la ora 1.10, la TVR1 și pe TVR+ ați putut urmări filmul regizat de Mel Gibson în 2004 - „Patimile lui Hristos”. Producția a fost difuzată și vineri, 17 aprilie, de la ora 22.10.

 

Pelicula descrie ultimele ore din viața pe Pământ a lui Iisus Hristos, de la trădarea sa de către Iuda, în Grădina Ghetsimani, până la răstignire.

(w500) Patimile l

Acesta este al treilea lungmetraj regizat de Mel Gibson. Artistul pregătește lansarea, în anii următori, a filmului The Passion of the Christ: Resurrection (Patimile lui Hristos: Învierea), conform presei internaționale de specialitate.

Filmul le este interzis copiilor sub 15 ani, violența multor scene fiind motivul controversei născute de această producție încă de la premieră.

(w500) Patimile l

A fost nominalizat la Premiile Oscar 2005 pentru imagine, machiaj și muzică.

(w882) Maia Morge

În 2011, într-un interviu pentru „Puterea”, Maia Morgenstern, care a interpretat-o pe Maria, mama lui Iisus, spunea: “M-au întrebat mulți ‘Cum ți-a schimbat acest rol destinul, concepția? 'În niciun fel', am răspuns. Este un rol pe care l-am iubit, pe care l-am tratat cu toată seriozitatea, prin problematica pe care a pus-o, prin modul interesant, complex în care am fost invitată să mă achit de sarcinile profesionale".

Distribuția internațională i-a reunit pe Jim Caviezel, Maia Morgenstern, Christo Jivkov, Francesco De Vito, Monica Bellucci, Mattia Sbragia, Toni Bertorelli, Luca Lionello.

(w882) Patimile l

Sursa foto: imdb.com

***

Mai multe informații despre filmele de la TVR1 găsiți aici.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...