loader
Foto

Liana Stanciu a primit sfaturi de la Corina Chiriac, la “În direct cu Viaţa”

Invitată de Liana Stanciu în emisiunea “În direct cu viaţa”, de la TVR 2, doamna muzicii uşoare româneşti a vorbit despre ritualurile sale de întreţinere.

 

Marea artistă Corina Chiriac pare că sfidează trecerea timpului, cu silueta, eleganţa şi o vitalitate de invidiat, chiar şi la vârsta de 72 de ani.

Invitată de Liana Stanciu în emisiunea “În direct cu viaţa”, de la TVR 2, doamna muzicii uşoare româneşti a vorbit despre ritualurile sale de întreţinere:

“Mă îngrijesc, e adevărat. În fiecare etapă de vârstă îmi respect neputinţele. De exemplu, am nevoie în fiecare dimineaţă să îmi urmez tabietul, cum ar fi să îmi beau liniştită cafeaua. Am nevoie ca seara, la o anumită oră să mâ întind în pat, uneori, şi după-amiaza să mă odihnesc o jumătate de oră. Dacă mi se recomandă un anumit regim alimentar, îl urmez cu sfinţenie. Doar la sfatul nutriţionistului sau al medicului. Când aveam 19 ani am ţinut un regim “după ureche” şi am făcut o prostie uriaşă, care se perpetuează şi astăzi. Conform regimului, măncam doar un fruct pe zi şi am făcut un început de ulcer. De atunci m-am lecuit. Acum, m-am interesat ce trebuie să mănânc la vârsta mea, câtă sare, cât zahăr, la ce oră trebuie să servesc fructele etc. Am grijă de toate”, a povestit Corina Chiriac în emisiunea “În direct cu Viaţa”.

(w882)

Artistă i-a destăinuit Lianei Stanciu şi care este disciplina de demachiere pentru seară. “Niciodată nu îmi ocupă mai mult de 10 minute şi folosesc doar produse româneşti. Un sfat pentru toate doamnele şi domnişoarele este să înceapă devreme ritualul de demachiere, cam de la 16 ani. Chiar dacă nu folosesc machiaj, le sfătuiesc ca seara să se cureţe cu un lapte demachiant, de preferinţă proaspăt. Eu ţin produsul în frigider ca să nu râncezească. În general, fardurile şi cremele mele stau în frigider, nu mai spun de cele de rezervă, pe care le păstrez la congelator, inclusiv pudra”, a mai spus Corina Chiriac la TVR 2.

Pe întreaga perioadă a verii, doamna îndrăgita artistă se va afla într-un turneu naţional cu o expoziţie temporară. Se împlineşte deja un an de când Corina Chiriac a donat Muzeului Naţional de Istorie a României peste 300 de obiecte, printre care un paşaport din 1916, sau o diplomă de facultate din aceeaşi perioadă.

„Motivul pentru care am căutat, iniţial, Muzeului Naţional de Istorie a României a fost că mă aflam în posesia unor documente din familie, acte de naştere, paşapoarte, acte de absolvire a unei facultăţi, diploma de absolvire a Conservatorului a tatălui meu şi apoi a mamei, actele bunicilor mei armeni. De exemplu, bilete de avion din anii 70, care arătau ca nişte carnete de cecuri şi au surprins chiar şi curatorii muzeului. Am donat şi rochiile purtate acum 50 de ani, de prin anii 70, pe când aveam 55 de kg”, a adăugat invitata Lianei Stanciu în emisiunea „În direct cu Viaţa”, la TVR 2.

Logo

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...